0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας γράψω και εγώ ένα μαργαριτάρι . Μαθητής
Σε γραπτό πανελληνίων, μου το μετέφερε φίλος : "Άλλη φορά, όταν είναι να καταργήσετε τις βάσεις, να το λέτε νωρίτερα παλιοτραχανάδες!!!"
Σήμερα τα παιδιά της Α Γυμνασίου εξετάστηκαν στην ιστορία.Στους έβαλα να μου αναγνωρίσουν ένα άγαλμα της δαιδαλικής εποχής και συγκεκριμένα την "Κυρία της Auserre".Ένας μαθητής,λοιπόν,στην προσπάθειά του να αναγνωρίσει το άγαλμα,και μη γνωρίζοντάς το,μου έγραψε πως "αυτή είναι η κυρία Αφροξυλάνθη".Πείτε μου,τι βαθμό να του βάλω?χα,χα
Τάδε έγραψε ο μαθητης....και μάλιστα σε άπταιστα αγγλικά οποτε πήρε το εικοσάρι σκαστό γιατί όταν ρώτησα το σύμβουλο μου είπε ότι βαθμολογούμε τη χρήση της γλώσσας ( λεξιλόγιο, σύνταξη κτλ ) και εφόσον δεν είναι εκτός θέματος ισχύει το ...πάσα απάντηση επιστημονικώς τεκμηριωμένη είναι δεκτή!! Αμέ, τι το περάσατε; αμέρικαν μπαρ;
Παράθεση από: Martha72 στις Μαΐου 28, 2010, 02:44:17 pmΤάδε έγραψε ο μαθητης....και μάλιστα σε άπταιστα αγγλικά οποτε πήρε το εικοσάρι σκαστό γιατί όταν ρώτησα το σύμβουλο μου είπε ότι βαθμολογούμε τη χρήση της γλώσσας ( λεξιλόγιο, σύνταξη κτλ ) και εφόσον δεν είναι εκτός θέματος ισχύει το ...πάσα απάντηση επιστημονικώς τεκμηριωμένη είναι δεκτή!! Αμέ, τι το περάσατε; αμέρικαν μπαρ; Έλα ρε συ!