0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Siobaras στις Ιουνίου 15, 2010, 01:03:28 pmΕρώτηση : "Να δώσετε τον ορισμό της συνέχειας συνάρτησης, σε σημείο του πεδίου ορισμού της."Απάντηση : "Η συνάρτηση είναι συνεχής, όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά δηλώνεται στο άπειρο..."εγώ όμως που είμαι φιλολογίνα....δεν το κατάλαβα.....
Ερώτηση : "Να δώσετε τον ορισμό της συνέχειας συνάρτησης, σε σημείο του πεδίου ορισμού της."Απάντηση : "Η συνάρτηση είναι συνεχής, όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά δηλώνεται στο άπειρο..."
Παράθεση από: elena86 στις Ιουνίου 15, 2010, 01:07:19 pmΠαράθεση από: Siobaras στις Ιουνίου 15, 2010, 01:03:28 pmΕρώτηση : "Να δώσετε τον ορισμό της συνέχειας συνάρτησης, σε σημείο του πεδίου ορισμού της."Απάντηση : "Η συνάρτηση είναι συνεχής, όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά δηλώνεται στο άπειρο..."εγώ όμως που είμαι φιλολογίνα....δεν το κατάλαβα.....Λογικό...Το παράλογο είναι ότι με την συγκεκριμένη απάντηση ούτε οι Μαθηματικοί δεν ξέρουν τι εννοεί η ποιήτρια!Δεν είχε διαβάσει τον ορισμό και έγραψε ότι να 'ναι!
Μαθήτρια Γυμνασίου, στο μάθημα της Γλώσσας, μας πληροφόρησε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ΕΝΑΣ φυγόπονος πατέρας…
Απάντηση μαθητή στις εξετάσεις, στο μάθημα της Φυσικής.http://troktiko.blogspot.com/2010/06/o-o-o_8593.html
Σήμερα δούλευα με τον πατέρα μου και ήμασταν σε μια περιοχή που υπάρχει ένα μίνι μάρκετ, το οποίο έχει ένας κύριος που έχει υιοθετήσει ένα μαυράκι πανέμορφο, 6 χρονών. Σήμερα λοιπόν είδα το όμορφο αυτό πλασματάκι μετά από περίπου 1,5 χρόνο. Έκανε ποδήλατο και φορούσε κάτι πολύ συμπαθητικά γυαλιά ηλίου. Μιας και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μαυράκια, είπα να τον παινέψω και του λέω "Χάρη μου, είσαι πολύ ωραίος με αυτά τα γυαλιά". Και τί μου λέει ρε παιδιά;;; "Το ξέρω..Μου το λένε όλες"..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια απάντηση
Παράθεση από: nikgre στις Ιουνίου 30, 2010, 07:52:04 pmΑπάντηση μαθητή στις εξετάσεις, στο μάθημα της Φυσικής.http://troktiko.blogspot.com/2010/06/o-o-o_8593.htmlχαχαχα!! πολύ καλό!!