0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντε να γελασουμε και λιγο μετα τις εγκυκλιους των διορισμων:στο νηπιαγωγειο καναμε τα εντομα και ρωταω:γιατι παιδια νομιζετε οτι τα εντομα εχουν κεραιες στο κεφαλι τους?γιατι τις χρειαζονται?Αναστασια : κυρια για να... δουλευουν? (οπως και τα ραδιοφωνα)
Παράθεση από: dimitra68 στις Αυγούστου 07, 2010, 09:51:39 pmαντε να γελασουμε και λιγο μετα τις εγκυκλιους των διορισμων:στο νηπιαγωγειο καναμε τα εντομα και ρωταω:γιατι παιδια νομιζετε οτι τα εντομα εχουν κεραιες στο κεφαλι τους?γιατι τις χρειαζονται?Αναστασια : κυρια για να... δουλευουν? (οπως και τα ραδιοφωνα)
Παράθεση από: aeee στις Αυγούστου 07, 2010, 10:11:03 pmΠαράθεση από: dimitra68 στις Αυγούστου 07, 2010, 09:51:39 pmαντε να γελασουμε και λιγο μετα τις εγκυκλιους των διορισμων:στο νηπιαγωγειο καναμε τα εντομα και ρωταω:γιατι παιδια νομιζετε οτι τα εντομα εχουν κεραιες στο κεφαλι τους?γιατι τις χρειαζονται?Αναστασια : κυρια για να... δουλευουν? (οπως και τα ραδιοφωνα) γιατι νομιζετε οτι οι εκπαιδευτικοι εχουν ΑΣΕΠ στο κεφαλι τους? γιατι τον χρειαζονται ?- για να "δουλεψουν" κυρια ? ( οπως και τα εντομα )
Γεια σας .Ενα πολύ καλό μαργαριτάρι πέταξε η κόρη μου (3,5 ετών) την περασμένη Δευτέρα .Σε ερώτηση της δασκάλας στον παιδικό σταθμό "Που ζούνε οι κοτούλες ;"Απάντησε : "Στο κοτέτσι αλλά οι κόκορες ζουν στο κοκορέτσι " !!!!!! Χα , Χα , Χα !!! Ακόμα γελάω !!
Το ειπε την περασμενη βδομαδα η κορη μου την ωρα που μαθαινε Θρησκευτικα. Σε καποιο σημειο ελεγε οτι οι Περσες μπηκαν στα Ιεροσολυμα οποτε με σταματαει η μικρη και μου λεει: " Μαμα, ποσα ηταν τα Ιεροσολυμα?". Αφου της εξηγησα οτι δεν ειναι πολλα γυριζει και μου λεει " Τοτε γιατι δεν λενε το Ιεροσολυμο...αφου ειναι ενα...κανουν λαθος!"