0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 10:32:46 amη κορη μου, αφου μου μιλουσε επι μιση ωρα για ενα αγορακι στο σχολειο, γυριζει και μου λεει:- Μαμα, μη διαδηλωσεις πουθενα το μυστικο μου ! ε,ναιθα ήταν άκομψο να γράψεις το μυστικό σε πλακατ και να βγεις στους δρόμους
η κορη μου, αφου μου μιλουσε επι μιση ωρα για ενα αγορακι στο σχολειο, γυριζει και μου λεει:- Μαμα, μη διαδηλωσεις πουθενα το μυστικο μου !
Παράθεση από: Boldini στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 09:25:10 pmΠαράθεση από: giota8 στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 10:32:46 amη κορη μου, αφου μου μιλουσε επι μιση ωρα για ενα αγορακι στο σχολειο, γυριζει και μου λεει:- Μαμα, μη διαδηλωσεις πουθενα το μυστικο μου ! ε,ναιθα ήταν άκομψο να γράψεις το μυστικό σε πλακατ και να βγεις στους δρόμους αυτο σκεφτηκα και γω και δεν κατεβηκα στην πορεια με πλακατ την Τεταρτη
Κυριάκος (γιος μου): - Μαμά, η
Σημερα στην ΣΤ', δημοτικο- ποιος εγραψε βρε παιδια την Οδυσσεια?- ο Οδυσσεας!και με κοιτουσαν και σαν ουφο για την τοσο γελοια ερωτηση μου...τι θελω και ρωταω η δολια!
Εξηγώ σε ανηψιό τον μέσο όρο. Οπότε προκύπτει η ανάγκη να κάνουμε την πρόσθεση 7+6+5+5+5. Αφού τα γράφει κάθετα, σημειώνει (Λέω τα λόγια του):7 και 6 ίσον 13, γράφω 3 και κρατάω 1 υπόλοιπο. 5 και 5 ίσον 10 και ένα το υπόλοιπο 11, γράφω 1 και έχω 1 υπόλοιπο. 5 και ένα το υπόλοιπο 6. Σύνολο 613...Ακολουθεί χαμόγελο αυταρέσκειας από το μαθητή, και εγκεφαλικό από εμένα...
τι λέτε?
Παράθεση από: giota8 στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 09:38:52 pmΣημερα στην ΣΤ', δημοτικο- ποιος εγραψε βρε παιδια την Οδυσσεια?- ο Οδυσσεας!και με κοιτουσαν και σαν ουφο για την τοσο γελοια ερωτηση μου...τι θελω και ρωταω η δολια!Kαι την Ιλιάδα ο Ηλίας;
Παράθεση από: saint στις Φεβρουαρίου 01, 2011, 11:18:54 pmτι λέτε?δεν βλέπω τι γράφει......