0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έδιναν Έκθεση Α Λυκείου.Πάνω στην κόλλα ο μαθητής έγραψε: Εξεταζόμενο Μάθημα: "Έκθεσι"φανταστείτε τι ακολουθούσε!
Σοβαρο εκπαιδευτικοί είστε. Γελάτε με τα λάθη των μαθητών σας. Μπράβο σας!
Μαθητής β΄γυμνασίου έγραψε: ηροναίβαιτε(Οδηγίες χρήσης: διαβάστε το φωναχτά)
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 01, 2011, 03:59:16 pmΜαθητής β΄γυμνασίου έγραψε: ηροναίβαιτε(Οδηγίες χρήσης: διαβάστε το φωναχτά)ομολογω οτι επαθα ενα σοκ...διαβασα δυο φορες την λεξη για να καταλαβω τι εγραφε.... ;Dειναι θεϊκα τα παιδια .....σημερα πηγα να γραψω τον γιο μου στο νηπιαγωγειο (χαζομαμα...ακομα χαμογελαω στην ιδεα την τσαντας..) οπως λοιπον πηγαιναμε ρωτησα εναν δασκαλο κατι (ειναι και δημοτικο μαζι) ..αφου μου απαντησε μου λεει ο γιος μου ...μαμα τωρα με εγραψες;;; (με εναν ενθουσιασμο στα ματια.... και τον αναλογο τονο στη φωνη...)
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 01, 2011, 04:16:58 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 01, 2011, 03:59:16 pmΜαθητής β΄γυμνασίου έγραψε: ηροναίβαιτε(Οδηγίες χρήσης: διαβάστε το φωναχτά)ομολογω οτι επαθα ενα σοκ...διαβασα δυο φορες την λεξη για να καταλαβω τι εγραφε.... ;Dειναι θεϊκα τα παιδια .....σημερα πηγα να γραψω τον γιο μου στο νηπιαγωγειο (χαζομαμα...ακομα χαμογελαω στην ιδεα την τσαντας..) οπως λοιπον πηγαιναμε ρωτησα εναν δασκαλο κατι (ειναι και δημοτικο μαζι) ..αφου μου απαντησε μου λεει ο γιος μου ...μαμα τωρα με εγραψες;;; (με εναν ενθουσιασμο στα ματια.... και τον αναλογο τονο στη φωνη...) Να τον χαίρεσαι! Άσε το παιδί να ρωτάει για να μαθαίνει!