0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: constans στις Απριλίου 10, 2013, 10:08:12 pmΕξηγούσα σήμερα στα παιδιά μου ότι για να αποκτήσει κανείς τις σωστές γνώσεις πρέπει πάντα να ψάχνει και να ερευνά και ποτέ να μην πιστεύει οτιδήποτε του λένε οι άλλοι χωρίς πρώτα να έχει ψαχτεί ο ίδιος.Γυρίζει λοιπόν ο γιος μου (5 μιση χρονών) και μου λέει: "Εγώ πάντως μετά από πολλές έρευνες και σκέψεις που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι μόνο ένα πράγμα αξίζει στον κόσμο...να ξύνεις τη μύτη σου όση ώρα θέλεις...."Το καλό μου...Χαχαχα, υπέροχο!Να πω & εγώ ένα μαργαριτάρι που είπε στην τάξη φίλη & συμφοιτήτρια κατά τη διάρκεια της πρακτικής της.Ήταν Μάιος, κοίταξε έξω από το παράθυρο & εντελώς αυθόρμητα είπε "Παιδιά, κοιτάξτε, χιονίζει!!!" Σηκώνονται τα παιδιά & της λέει ένας μπόμπιρας "Κυρία, δε χιονίζει, λεύκα είναι..."& σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια μέρα, όταν πήγε ένα μαθητής στην τουαλέτα, γύρισε κρατώντας μία χούφτα λεύκες, τις σκόρπισε στην τάξη μόλις μπήκε & της είπε "Κυρία, χιονίζει, χιονίζει!!!"
Εξηγούσα σήμερα στα παιδιά μου ότι για να αποκτήσει κανείς τις σωστές γνώσεις πρέπει πάντα να ψάχνει και να ερευνά και ποτέ να μην πιστεύει οτιδήποτε του λένε οι άλλοι χωρίς πρώτα να έχει ψαχτεί ο ίδιος.Γυρίζει λοιπόν ο γιος μου (5 μιση χρονών) και μου λέει: "Εγώ πάντως μετά από πολλές έρευνες και σκέψεις που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι μόνο ένα πράγμα αξίζει στον κόσμο...να ξύνεις τη μύτη σου όση ώρα θέλεις...."Το καλό μου...
Όταν τα πρωτάκια γράφουν και βλέπω να κάνουν λάθη, αλλάζω τη φωνή και λέω: εεεεεεεεεεεε!!!!! Τους αρέσει πάρα πολύ και σήμερα που το έκανα με ρωτάει ένα μικρό: κυρία, πού το έμαθες αυτό; Στο πανεπιστήμιο , της απαντάω και μου λέει με τόσο θαυμασμό: "ουάου!!!!!!!"
Ενα αγορακι σημερα με ρωτησε αν,εκτος απο την πασχαλιτσα,υπαρχει και η χριστουγεννιτσα
Πάμε χθες το απόγευμα σχολείο να φτιάξουμε διάφορα για το Πάσχα. "Να βάλω μουσική κυρία;" "Να βάλεις αλλά να προσέξεις τι θα βάλεις γιατί ακούνε και οι μικρές", απαντώ στο κορίτσι που με ρωτάει.
Σήμερα συζητήσαμε κλασικά για το τι γιορτάζουμε το Πάσχα και φτάσαμε στην Κυριακή του Πάσχα...-Μήπως ξέρει κάποιο παιδάκι γιατί είμαστε χαρούμενοι την Κυριακή του Πάσχα;Η απάντηση ενός αγοριού...-Επειδή έρχεται ένας μεγάλος κούνελος και μας φέρνει δώρα!Μπέρδεψε τις γιορτές...Και εγώ κόντεψα να σκάσω...