0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη για το άσχετο του θέματος αλλα τι χρειάζεται να εχει κανείς για δούλεψει σε ΤΕΙ?
Επειδή έχω ρωτήσει και σε άλλο θέμα (και με έχουν γράψει κανονικά) μήπως έχει κανείς σας εμπειρία σε ΚΕΕ (ΙΔΕΚΕ) από πέρυσι; Αν ναι, μετράει η προυπηρεσία αυτή; θενκς!
Παράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 27, 2006, 04:46:27 pmΕπειδή έχω ρωτήσει και σε άλλο θέμα (και με έχουν γράψει κανονικά) μήπως έχει κανείς σας εμπειρία σε ΚΕΕ (ΙΔΕΚΕ) από πέρυσι; Αν ναι, μετράει η προυπηρεσία αυτή; θενκς!Lio όπως σου απάντησα και σε άλλο thread....προφανώς δεν γνωρίζει κάποιος για να απαντήσει...Αυτός όμως δεν είναι λόγος να γεμίζεις με το ίδιο post όλα τα thread......
Παράθεση από: kokalo στις Σεπτεμβρίου 27, 2006, 11:05:26 pmΠαράθεση από: lio στις Σεπτεμβρίου 27, 2006, 04:46:27 pmΕπειδή έχω ρωτήσει και σε άλλο θέμα (και με έχουν γράψει κανονικά) μήπως έχει κανείς σας εμπειρία σε ΚΕΕ (ΙΔΕΚΕ) από πέρυσι; Αν ναι, μετράει η προυπηρεσία αυτή; θενκς!Lio όπως σου απάντησα και σε άλλο thread....προφανώς δεν γνωρίζει κάποιος για να απαντήσει...Αυτός όμως δεν είναι λόγος να γεμίζεις με το ίδιο post όλα τα thread......Now we' re getting somewhere Και όμως το 1ο thread (εδώ κι 1 μήνα: ΙΔΕΚΕ) δε το είδε κανείς! Οι μόνιμοι που κάνετε αιτήσεις για το ΙΔΕΚΕ δε ξέρετε αν θα προσμετρηθεί η προυπηρεσία σας μισθολογικά; Τότε γιατί το κάνετε; Μόνο για τα λεφτά; Σαν επιμορφωτές σε άλλες ειδικότητες πληρωνεστε πολύ περισσότερα!
παιδιά, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Κρατάω στα χέρια μου έγκυρες βεβαιώσεις και από τα τρία τμήματα ΤΕΙ που δούλεψα, και δεν μπορούν με τίποτα να τις απορρίψουν! Με αναλυτικές ώρες ανά μήνα, με πρόσληψη-απόλυση, κομπλέ! Και διαπιστώνω επίσης ότι οι ώρες μου ανέρχονται μαζί με τα ΙΕΚ σε πάνω από 800! Ο διευθυντής του σχολείου μου έδωσε ένα έντυπο του Υπουργείου (15-9-2006, Α.Π. 93953/Δ2) που εξηγεί αναλυτικά και με παραδείγματα πως υπολογίζεις και κάνεις την αναγωγή του τι ακριβώς θα προσμετρηθεί. Αναζητήστε το έντυπο, και αν δεν το βρείτε, τι να κάνω θα μπω στον κόπο να το σκανάρω και να το στείλω σε όποιον το χρειάζεται Αύριο πρωί τα πάω στη Δευτεροβάθμια, μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι θέλω μόνο ΤΣΜΕΔΕ (έβγαλα άκρη και μ΄αυτό) και ησυχάζω λοιπόν...και μενει μετά να βγάλω και το πιστοποιητικό υγείας...ελπίζω να μην έχεις κι αυτό περιπέτειες, γιατί σα να πήρε το μάτι μου σχετικό θέμα στην κατηγορία αυτή...