0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα σας παρακαλώ τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας πάνω στο ζήτημα που με απασχολεί γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη...Σήμερα με πήραν τηλ απο το υπουργείο και μου είπαν ότι είμαι στους επιλαχόντες για διορισμό και οτι πίσω απο εμένα είναι άλλα 15-16 άτομα, άρα είμαι προς το τέλος. Οι περιοχές είναι ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΛΑΣΙΘΙ, ΙΚΑΡΙΑ, ΚΑΙ 5 ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ΦΟΥΡΝΟΙ ΣΑΜΟΥ, ΛΕΙΨΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΥ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΛΕΙ
Καλησπέρα, είμαι πρώτη επιλαχούσα για διορισμό αλλά του χρόνου διορίζομαι από την προυπηρεσία.Σκέφτομαι να μην κάνω την αίτηση όταν βγει η εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς δεδομένου οτι του χρόνου η τοποθέτησή μου θα είναι καλύτερη (οι επιλαχόντες παίρνουν ότι έχει μείνει).Γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα αν υπάρχουν κυρώσεις σε αυτη τη περίπτωση ή έστω αν υπάρχει κάποιο link το οποίο θα μπορούσε να με βοηθήσει? Απόσο ξέρω το κάλεσμα στους επιλαχόντες γίνεται σχεδόν ονομαστικά με πίνακα αποδεκτών, οπότε αν δω το όνομά μου και δεν κάνω την αίτηση ισχύουν τα γνωστά περί διαγραφής από τους πίνακες για 2 χρόνια?Επίσης να σημειώσω ότι δεν είμαι αχάριστη, απλώς τα κενά που μου ειπαν από το υπουργείο ότι θα δώσουν στους επιλαχόντες είναι περιοχές με πολύ λίγα μόρια και μόνο μία περιοχή δίνει καλά μόρια..επομένως δεν θα ήθελα να πάω και τόσο μακριά απότο σπίτι μου και σε περιοχή με τόσο λίγα μόρια (μιλάμε για 2 μόρια).Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί το θέμα είναι σοβαρό..