0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγω κάτι για το θέμα. Κατανοώ ότι αν δεν υπάρχει κενό στις 30 επιλογές θα πάω οπουδηποτε (εφοσον έχω βάλει το ναι). Αλλά θα πάω αφου εχουν εξαντλήσει και σαρωσει όλους όσοι κληθηκαν σε αυτη τη φαση αναπληρωτων ή κατευθειαν χωρίς να κοιταξουν τον επόμενο; Δηλ. κοιτανε τον 1ο αν υπάρχει κενό στις 30 περιοχες το παιρνει αν όχι τον αφήνουν στην άκρη. Κοιτάνε το 2ο κάνουν το ίδιο κ.λ.π. και όταν τελειωσουν με όλους τοτε αρχίζουν από τον 1ο και αν δεν κληθηκε στις 30 επιλογες τον στέλνουν κάπου αλλου (δεν ξέρω με ποιο κριτηριο); ή δεν μπαίνουν σαυτη τη διαδικασία και απτην αρχή απτον 1ο αν δεν υπάρχει θεση στις 30 επιλογες πηγαίνει οπουδήποτε; Γιατί αν ισχυει η 2η διαδικασία τότε κινδυνευουν να πάνε πολλοι σε περιοχές που δε θέλουν (αν δεν κάνω λάθος) Αν π.χ. ο 1ος δεν έχει επιλέξει το Α Ζακύνθου και δεν υπάρχει κενο στις 30 επιλογες έχοντας ναι σε όλα μπορεί να πάει στην παραπάνω περιοχή η οποία όμως μπορεί να είναι απο τις πρώτες επιλογες του 2ου και να τη ΄χασει με αυτό τον τρόπο.Υποθέστε ότι όλοι έχουν βάλει το ναι. Καλά τα λέω;Σας ζάλισα υποθέτω αλλά τι να κάνω περιμένω να κληθω και το μυαλο μου όλο γυρω απο αυτά γυρίζει. Ξερει κανενας τίποτα;
Παράθεση από: GRIA στις Αυγούστου 23, 2008, 10:05:26 amΝα ρωτήσω κι εγω κάτι για το θέμα. Κατανοώ ότι αν δεν υπάρχει κενό στις 30 επιλογές θα πάω οπουδηποτε (εφοσον έχω βάλει το ναι). Αλλά θα πάω αφου εχουν εξαντλήσει και σαρωσει όλους όσοι κληθηκαν σε αυτη τη φαση αναπληρωτων ή κατευθειαν χωρίς να κοιταξουν τον επόμενο; Δηλ. κοιτανε τον 1ο αν υπάρχει κενό στις 30 περιοχες το παιρνει αν όχι τον αφήνουν στην άκρη. Κοιτάνε το 2ο κάνουν το ίδιο κ.λ.π. και όταν τελειωσουν με όλους τοτε αρχίζουν από τον 1ο και αν δεν κληθηκε στις 30 επιλογες τον στέλνουν κάπου αλλου (δεν ξέρω με ποιο κριτηριο); ή δεν μπαίνουν σαυτη τη διαδικασία και απτην αρχή απτον 1ο αν δεν υπάρχει θεση στις 30 επιλογες πηγαίνει οπουδήποτε; Γιατί αν ισχυει η 2η διαδικασία τότε κινδυνευουν να πάνε πολλοι σε περιοχές που δε θέλουν (αν δεν κάνω λάθος) Αν π.χ. ο 1ος δεν έχει επιλέξει το Α Ζακύνθου και δεν υπάρχει κενο στις 30 επιλογες έχοντας ναι σε όλα μπορεί να πάει στην παραπάνω περιοχή η οποία όμως μπορεί να είναι απο τις πρώτες επιλογες του 2ου και να τη ΄χασει με αυτό τον τρόπο.Υποθέστε ότι όλοι έχουν βάλει το ναι. Καλά τα λέω;Σας ζάλισα υποθέτω αλλά τι να κάνω περιμένω να κληθω και το μυαλο μου όλο γυρω απο αυτά γυρίζει. Ξερει κανενας τίποτα; Το σύστημα τοποθέτησης προχωράει από εκπειδευτικό σε εκπαιδευτικό όχι από κενό σε κενό. Αυτό σημαίνει πως θα εξαντλήσουν τις επιλογές σου, θα σε τοποθετήσουν κάπου & μετά θα προσωρήσουν στον επόμενο. Αυτό το νόημα έχει άλλωστε και η σειρά στον πίνακα.
Όσο για τον ισχυρισμό σου, πάλι χωρίς να ξέρω σίγουρα και εγώ (μέσα σε μια θολούρα είμαστε όλοι βλέπω...) απορρίπτω το να προχώρησαν στον επόμενο πριν τοποθεήσουν εμένα κάπου. Πώς ήξεραν ότι ο εκπαιδευτικός 4 θέσεις πιο κάτω δήλωσε την Αχαΐα?
Και αν έγινε έτσι όπως τα λες, ποιο το νόημα της σειράς στον πίνακα αναπληρωτών??
γεια σας θα ήθελα και γω να ρωτησω κάτι ελπίζω να κάνω την ερώτηση στο σωστο θέμα!!!λοιπον η ερώτηση ειναι η εξης :αν κάποιον δεν τον καλέσουν αναπληρωτη στην πρώτη φάση και τον καλέσουν ωρομίσθιο ή σε ΠΔΣ μετά μπορουν να τον καλέσουν αναπληρωτή σε άλλη φάση?sorry, αν είναι χαζή.....ευχαριστω εκ των προτέρων.