0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα προσωπικα ρε παιδια οι εφημεριδες δυστυχως, δεν μου λενε και πολλα!!! βεβαια βρισκει κανεις καποια αρθρα αλλα ....σπανια καταλληλα για το μαθητη. Λοιπον, προτιμω να αγοραζω δοκιμια (καστοριαδη,παπανουτσου κλπ κλπ)και απο εκει να βρισκω θεματα για την εκεθεση και να προσαρμοζω το προς αναπτυξη θεμα στο σημερα. τα κειμενα αυτα προσφερονται απο καθε αποψη:λεξιλογιου, νοηματων,δομης κλπ κλπ. τα αρθρα των εφημεριδων καλα ειναι αλλα με....παιδευουν πολυ και βλεπω πως δεν βοηθουν τοσο πολυ τον μαθητη να καταλαβει ορισμενα πραγματα. ενω αντιθετα τα αρθρα των δοκιμιογραφων ειναι πιο προσπελασιμα.δεν ξερω, εγω αυτο νομιζω.επισης, απο το να παρω 5 εφημεριδες για να βρω 1 θεμα για εκθεση, ειναι καλυτερα να παρω 1 βιβλιο με δοκιμια που εχει ιση αξια (οικονομικη με τις 5 εφημεριδες) και να βρω 10 θεματα.οπωσδηποτε επικουρηκα χρησιμοποιω και αποσπασματα αρθρων απο εφημεριδες αλλα ως βαση μου εχω το δοκιμιο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ!ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ( ΑΡΘΡΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΠ) Ή ΟΧΙ?
πολυ ωραια οσα λες daffy και χρησιμα!ερωτηση: η περιληψη δεν διδασκεται στη