0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Ως προς τη συμπλήρωση ωραρίου, θα ήθελα να ρωτήσω αν καλούμαστε από τη ΔΔΕ να κάνουμε κάποια αίτηση. Έχω πάρει οργανική μετά από μετάθεση και μου λείπουν ελάχιστες ώρες για να συμπληρώσω το διδακτικό μου ωράριο.
Σε ευχαριστώ πολύ Lasid!Εψαξα λίγο στη σελίδα της δδε τί γινόταν τις προηγούμενες χρονιές κι όντως δεν υπήρξε πρόσκληση για αυτό το θέμα. Δυστυχώς νομίζω ότι έτσι μπορεί κάποιος να βρεθεί σε έναν τύπο σχολείου που δεν του πολυαρέσει..εγώ πχ μπορεί να θέλω να υπηρετώ σε ΓΕΛ και να βρεθώ και σε γυμνάσιο..😒
Εγώ ανήκω στην 4η κατηγορία που αναφέρατε παραπάνω. Οι υπόλοιπες 3 έχουν ήδη τοποθετηθεί.Εμείς θα μάθουμε λογικά από την Παρασκευή που θα πάμε στα σχολεία;Ήδη κοντινά σχολεία έχουν κλείσει. Σε περίπτωση που στο τέλος μείνουν για εμάς πολύ μακρινά κενά υπάρχει ενδεχόμενο ένστασης;
g. t σε ευχαριστώ πολύ!Και η δικιά μου (μεγάλη) δδε λειτουργεί όπως περιγράφεις (με τις 4 κατηγορίες)..Θα δω πού θα με βάλουν να συμπληρώσω (ελπίζω όχι σε όμορη ομάδα) και ίσως καταφέρω να ξεπεράσω το δισταγμό μου και να διεκδικήσω ό,τι δικαιούμαι! 🙄
g. t όταν αναφέρεσαι σε δηλώσεις, εννοείς αυτές που κάναμε τότε που διεκδικούσαμε οργανική;Αν εννοείς αυτό, τότε όντως είχα δηλώσει ένα εν δυνάμει κενό που με ενδιέφερε, αλλά τελικά δεν μετακινήθηκε η συνάδελφος και φυσικά δεν το πήρα. Αυτό το κενό, το οποίο ανήκει στην δική μου ομάδα, είδα ότι το έδωσαν σε προσωρινή τοποθέτηση αποσπασμένου από άλλο πυσδε, κι ενώ ακόμα εμείς της 4ης κατηγορίας δεν έχουμε τακτοποιηθεί. Πιστεύεις ότι δικαιοϋμαι να διεκδικήσω σε αυτό το σχολείο τις ώρες που μου λείπουν;;