0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή εκτός από την οργανική δίνεται η δυνατότητα δήλωσης και άλλων σχολικών μονάδων; ΠΟλύ φοβάμαι ότι στη δικήμου διευθυνση δεν γίνεται αυτό. Επίσης είμαι περίεργη τι θα γίνει στην περίπτωσή μου που η οργανική που μόλις πήρα (διορίστηκα Αύγουστο 2024)δεν έχει ώρες στηνειδικότητά μου φέτος. Πρωτόγνωρο και αυτό για μένα. Υποψιάζομαι ότι διαλέγουν πακετάκια οι παλιοί και σε εμάς ότι μείνει
Ειμαι ειδικότητα
Είμαι ειδικότητα β ξένης γλώσσας και τα παιδιά δήλωσαν άλλη γλώσσα φέτος. Η συνάδελφος είδε ότι ώρες δεν υπάρχουν, την έκανε με βελτίωση προς την καινούρια οργανική και εγώ σε σχολείο με μηδέν ώρες
Τί εννοείς ότι θα βγουν 3 πακέτα, γιατι 3 πακέτα θα βγουν στη διεύθυνση μου αφού είμαστε 3, και ενώ είμαι η τελευταία σε μόρια θα διαλέξω πρώτη; Δεν το πιστεύω. Αν κρίνω από αυτά που ακούω ότι γίνονται συνήθως εδώ, θα έχει προηγηθεί συνεννόηση για το τι θα περιλαμβάνει το κάθε πακέτο των 2 πρώτων και θα φτιάξουν και ένα 3ο για μένα χωρίς να ερωτηθώ για τη σύνθεσή του. Επίσης, πιθανό να μου βάλουν και στο σχολείο τοποθέτησης εργαστήρια ή ολοήμερο. Ξαναλέω κανένα πρόβλημα με εργαστήρια, ολοήμερο ή πολλά σχολεία. Με ενοχλεί λίγο το μιλητό που παίζει από πίσωΜακάρι να γίνουν όπως τα λες και ευχαριστώ για την απάντηση Lasid
Είμαστε 3 και ώρες υπάρχουν αρκετές. Το σχολείο που θα πάρω οργανική δεν έχει ώρες. Οπότε η διεύθυνση θα φτιάξει 2 πακετάκια για τους συναδέλφους με την οργανικη τους μέσα. Και ότι περισσέψει θα το πάρω εγώ - με ή χωρίς το σχολείο της οργανικής μου μέσα.