0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Με 500 ευρώ το μήνα δεν ζεις, επιβιώνεις, πάτνως)
Παράθεση από: eliven στις Αυγούστου 26, 2008, 05:42:18 pm (Με 500 ευρώ το μήνα δεν ζεις, επιβιώνεις, πάτνως)Στη σύγχρονη κοινωνία αν το γνωρίζετε υπάρχουν ενοίκια...ΔΕΗ...Νερό...Τηλέφωνο..κτλ κτλ.Τα 500 ευρώ δεν φτάνουν γι'αυτά...Τον υπόλοιπο μήνα η οικογένεια τί θα φάει;;Τις αποδείξεις των λογαριασμών;
Τον υπόλοιπο μήνα η οικογένεια τί θα φάει;;Τις αποδείξεις των λογαριασμών;
αχ βρε maryk αφου ειπαμε θα βγαινουμε ολοι μαζι τσαρκα για καρπους...μονη μου θα με αφησεις να με @@@@@ και ο λυκος; μην μου τα αλλαζεις την υστατη στιγμη, μην μου τα αλλαζεις...
Παράθεση από: vifo στις Αυγούστου 26, 2008, 06:03:41 pmαχ βρε maryk αφου ειπαμε θα βγαινουμε ολοι μαζι τσαρκα για καρπους...μονη μου θα με αφησεις να με @@@@@ και ο λυκος; μην μου τα αλλαζεις την υστατη στιγμη, μην μου τα αλλαζεις... Θα πάμε αλλά αν βρούμε στο δρόμο καμιά απόδειξη να μην την πάρουμε για να'χουμε να τρώμε;
Εγώ λέω να βγούμε στο δρόμο με κιθάρες, αρκούδες, ντέφια...ό,τι μπορεί ο καθένας...δεν μπορεί΄...τα πονεμένα μας τραγούδια θα λυγίσουν τη σκληρή τους καρδιά
Παράθεση από: Smaragdi στις Αυγούστου 26, 2008, 06:22:22 pmΕγώ λέω να βγούμε στο δρόμο με κιθάρες, αρκούδες, ντέφια...ό,τι μπορεί ο καθένας...δεν μπορεί΄...τα πονεμένα μας τραγούδια θα λυγίσουν τη σκληρή τους καρδιά Την "Ιερά όδο" διάβαζες ε....
αυτοί που αποφασίζουν πριν από μας για μας έχουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία της ΕΛλάδας και του εξωτερικού, επομένως γιατί να νοιαστούν για τους "παρίες"(βλ. δημόσια παιδεία);