0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειναι δυνατον να μπαινουμε σε μια τοσο ψυχοφθορα διαδικασια και στην τελικη να μετρανε αλλα πραγματα για τον διορισμο.
Dotore έχεις 70 άτομα...είμαστε πολλές χιλιάδες...Αν μαζέψεις έστω και 10000 υπογραφές ίσως καταφέρεις να μου αποδείξεις κάτι...
πιστεύω ότι σίγουρα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι υπάρχουν άτομα που εχουν ταλαιπωρηθεί με χρόνια αναπληρωσης. και εγώ περιμένω να πάω αναπληρώτρια και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα μονιμοποιηθώ με βάση την προυπηρεσία. ωστόσο αν όλοι οι διορισμοί γίνονταν μέσω ασεπ τώρα θα είίχα διοριστεί, καθώς έμεινα έξω για πολύ λίγο. και δεν νόμίζω πως μόνο εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία. κατά την απόψή μου το μόνο που κάνει το κράτος με αυτές τις ρυθμίσεις είναι να επιβραδύνει το διορισμό μας. και το πιστεύω έστω και αν αυτή τη στιγμή με συμφέρει να υπάρχει και μονιμοποίηση μέσω προϋπηρεσίας. το κακό όμως είναι ότι αυτή η προϋπηρεσία δεν προκύπτει πάντα με καθαρούς τρόπους
Δεν υπάρχει ταλαιπωρία? Θα σας πώ εγώ τη δική μου Οδύσσεια και μετά θα μου πείτε αν υπάρχει ταλαιπωρία: έδωσα 2 φορές ασεπ και περασα και τις δύο αλλά δεν ήμουν διοριστέα , κάνω 3 χρόνια ΠΔΣ από 2 ή 4 ώρες με αποτέλεσμα να έχω μαζέψει 2 μόρια όλα κι όλα ...φέτος ελπίζω σε ωρομισθία η οποία όμως δεν πρόκειται να με σώσει αν δεν ξαναπάρω μόρια από τον ασεπ , καθώς τα πράγματα έχουν ως εξής:μόρια 2004 3,κάτιμόρια 2006 9,κάτιπδσ 2,5σούμα κανά 14 μόρια από τα οποία θα μείνουν ΜΟΝΟ 7 περίπου αν δεν πάρω άλλα από τον ασεπ.....και μάλιστα σε άλλα τρία χρόνια αυτά που θα μείνουν είναι 3 .....Εμένα μου λέτε για ταλαιπωρία? στην πόλη που μένω έχω αποκτήσει με κόπο ιδιαίτερα τα οποία πρέπει να αφήσω αν φέτος με στείλουν για ωρομισθία στην άλλη άκρη της Μακεδονίας...και τελικά για το τίποτα ...Κάθε 2 χρόνια βάζω στην άκρη τη δουλειά και τους ανθρώπους για τον κ...-ασεπ και πάλι δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για μένα....Αν δε δίνω κάθε χρόνο και δεν πετυχαίνω σε λίγα χρόνια θα είναι σα να μην προσπάθησα ποτε...σα να μην πέρασα ποτέ , παρά τους κόπους και την ταλαιπωρία (ακόμα και για την ΠΔΣ έτρεχα από σχολείο σε σχολείο)... Και το ειρωνικό είναι οτι είμαι κι από τους "ευνοημένους" καθώς υπάρχουν και συνάδελφοι που δεν είχαν ούτε ΠΔΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ εχει μείνει κουράγιο...μη μου λέτε "δεν υπάρχει ταλαιπωρία" Στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ!