Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά αν δεν παραδώσεις τις εργασίες δεν έχεις το δικαίωμα να πας 2ρο έτος.
Παράθεση από: fragy στις Οκτωβρίου 09, 2009, 09:34:46 amΛογικά αν δεν παραδώσεις τις εργασίες δεν έχεις το δικαίωμα να πας 2ρο έτος. αυτο δεν ισχυει στα μεταπτυχιακα
Να ρωτήσω κ εγώ...σε λίγες μέρες περνάω συνέντευξη για κάποιο ΠΜΣ στο οποίο, σε περίπτωση που γίνω δεκτή, δεν θα μπορέσω να φοιτήσω, ελπίζοντας στην αναστολή φοίτησης για φέτος. Εννοείται πως αν με ρωτήσουν αν δουλεύω και αν μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα απαντάω πως δεν δουλεύω κ δεν υπάρχει πρόβλημα ή είμαι ειλικρινής και τους λέω πως θέλω μόνο να κατοχυρώσω τη θέση μου και να παρακολουθήσω του χρόνου;;;
Από ότι ξέρω αυτά γίνονται καλοκαίρι, χωρίσ να το λέω με απόλυτη σιγουριά...Γιατί δεν ρωτάς στη γραμματεία των τμημάτων;Νομίζω το ΤΕΑΠΗ Αθηνών έχει ένα σχετικό μεταπτυχιακό...
Πίστεψε με, έχω κάνει 2 μεταπτυχιακά, τα οποία και τα 2 όλοι μου έλεγαν να μην τα κάνω....
Συμφωνώ με emmaki. Ένα άλλο ζήτημα είναι οτι πρέπει να ψάξεις ματαπτυχιακό σε Πανεπιστήμιο της πόλης που ζεις και να δεις αν μπορείς να το συνδιάσεις με τη δουλειά σου. Τα μεταπτυχιακά έχουν υποχρεωτικές παρουσίες, τρομαχτικό διάβασμα για να σε πάρουν (αν είναι περιζήτητα) και καθημερινό διάβασμα αφού μπεις(αυτά απο την προσωπική μου εμπειρία) Το αντικείμενο λοιπον πρέπει να σε ενδιαφέρει πάρα πολύ