Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannispolo στις Οκτωβρίου 22, 2009, 03:47:18 pmΠαράθεση από: MairyLiscious στις Οκτωβρίου 20, 2009, 11:24:47 pmευχαριστω κοριτσια , απλα ειμαι της λογικης να κανω κατι απλα για να το κανω στη συγκεκριμενη περιοδο για να μην παει χαμενος ο χρονος! θα σκεφτω οσα μου ειπατε και παλι ευχαριστω!μεγάλο λάθος αυτό, έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις για να μην πάει χαμένος ο χρόνος σου,συμφωνώ, επίσης μπορείς να διαβάσεις για ασεπ. Σίγουρα 1 χρόνος διάβασμα θα σου δώσει περισσότερα μόρια απο οτι ενα μεταπτυχιακό (3)!! Γενικά ψάξ'το πολύ το θέμα, θα έχεις πολύ δουλειά, και είναι κρίμα να μην σ'αρέσει.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Οκτωβρίου 20, 2009, 11:24:47 pmευχαριστω κοριτσια , απλα ειμαι της λογικης να κανω κατι απλα για να το κανω στη συγκεκριμενη περιοδο για να μην παει χαμενος ο χρονος! θα σκεφτω οσα μου ειπατε και παλι ευχαριστω!μεγάλο λάθος αυτό, έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις για να μην πάει χαμένος ο χρόνος σου,
ευχαριστω κοριτσια , απλα ειμαι της λογικης να κανω κατι απλα για να το κανω στη συγκεκριμενη περιοδο για να μην παει χαμενος ο χρονος! θα σκεφτω οσα μου ειπατε και παλι ευχαριστω!
Παιδιά έχω μια ερώτηση.. Στο μεταπτυχιακό που έδωσα εξετάσεις(μέτρια πήγα-δεν περασα) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η
όταν πήγα στη γραμματεία ρωτάω την κοπέλα:πως θα μάθουμε οι υπόλοιποι τη θέση μας. Θα ανακοινωθούν; Η απάντηση: αυτά μου έδωσαν αυτά ανακοίνωσα, οπότε δε νομίζω ότι ειναι διαθέσιμη για συζήτηση. να ψάξω τον υπεύθυνο καθηγητή του μεταπτυχιακού;θεωρώ ότι από κάποια άτομα εγραψα καλύτερα. ρωτήσα κάποιους ποια βιβλία διάβασαν κ δεν ήξεραν καν τη βιβλιογραφία.. αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να ξαναδώσω του χρόνου και δεν ξέρω πως θα το πάρουν αν αρχίσω να τα σκαλίζω
Μην την προσβάλεις την κοπέλα. Πες απλά ευγενικά και με πιγμή οτι θες να δεις το γραπτό σου και έχεις αυτό το δικαίωμα. Ρώτα τι διαδικασία πρέπει να κάνεις κτλ. Ο grooog έχει δίκιο νομίζω maria22 μην το βάζεις κάτι. Επίσης δεν νομίζω να σε θυμούνται μετά απο ένα χρόνο αν πρόκειται για μεγάλο πανεπιστήμιο.
Παράθεση από: maria22 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 09:48:33 pmόταν πήγα στη γραμματεία ρωτάω την κοπέλα:πως θα μάθουμε οι υπόλοιποι τη θέση μας. Θα ανακοινωθούν; Η απάντηση: αυτά μου έδωσαν αυτά ανακοίνωσα, οπότε δε νομίζω ότι ειναι διαθέσιμη για συζήτηση. να ψάξω τον υπεύθυνο καθηγητή του μεταπτυχιακού;θεωρώ ότι από κάποια άτομα εγραψα καλύτερα. ρωτήσα κάποιους ποια βιβλία διάβασαν κ δεν ήξεραν καν τη βιβλιογραφία.. αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να ξαναδώσω του χρόνου και δεν ξέρω πως θα το πάρουν αν αρχίσω να τα σκαλίζωαν το μεταπτυχιακο για το οποίο μιλάς είναι λίγο... βόρεια νομιζω καταλαβα για ποιο μιλας κοιτα στην ερωτηση που εκανες στην κοπελα νομίζω πως η απαντηση ήταν σαφής.Την ρωτησες αν θα βγούν αναλυτικά και σου είπε όχι.Τι θα μπορούσε να απαντησει αν μόνο αυτά είχε στα χέρια της;Δεν της είπες όμως οτι εσυ θελεις με κάποιο τρόπο οπωσδήποτε να δεις το γραπτο και τη βαθμολογία σου...Ούτε τη ρώτησες τι διαδικάσίες θα πρέπει να κάνεις και σε ποιον να αναφερθείς για να πραγματοποιηθεί αυτό ... Οσο για την τελευταια σου φράση...δε ξερω πραγματικά ...στην Ελλάδα ζούμε!!
grooog εχεις δώσει στο συγκεκριμενο μεταπτυχιακό;