Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emmaki στις Οκτωβρίου 20, 2009, 07:40:35 pmΠίστεψε με, έχω κάνει 2 μεταπτυχιακά, τα οποία και τα 2 όλοι μου έλεγαν να μην τα κάνω....emmaki, τα μεταπτυχιακά ήταν πάνω στα παιδαγωγικά; Πόσα μόρια πήρες και για τα 2 (αν επιτρέπεται) στον ασεπ;
Πίστεψε με, έχω κάνει 2 μεταπτυχιακά, τα οποία και τα 2 όλοι μου έλεγαν να μην τα κάνω....
ευχαριστω κοριτσια , απλα ειμαι της λογικης να κανω κατι απλα για να το κανω στη συγκεκριμενη περιοδο για να μην παει χαμενος ο χρονος! θα σκεφτω οσα μου ειπατε και παλι ευχαριστω!
δυστυχως δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ψαξω παρα πολυ γνωριζει καποιος αν προλαβαινω να κανω χαρτια για μεταπτυχιακο !? οτιδηποτε με ενδιαφερει εκτος απο ειδικη αγωγη ειμαι νηπιαγωγος , ευχαριστω !
Παράθεση από: MairyLiscious στις Οκτωβρίου 20, 2009, 04:27:10 pmδυστυχως δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ψαξω παρα πολυ γνωριζει καποιος αν προλαβαινω να κανω χαρτια για μεταπτυχιακο !? οτιδηποτε με ενδιαφερει εκτος απο ειδικη αγωγη ειμαι νηπιαγωγος , ευχαριστω !τα μεταπτυχιακα του ανοιχτου της πατρας-για την ειδικοτητα σου το προγραμμα σπουδες στην εκπαιδευση-δεχονται αιτησεις ολο το νοεμβριο.απλα για να "μπεις"πρεπει να κληρωθεις!η αιτηση παντως γινεται ηλεκτρονικα και δε θα σου κοστισει τιποτα αν στο μεταξυ δε βρεις κατι αλλο.μπες στο εαπ.gr να δεις
Παράθεση από: AnnaB στις Οκτωβρίου 20, 2009, 04:40:17 pmΑπό ότι ξέρω αυτά γίνονται καλοκαίρι, χωρίσ να το λέω με απόλυτη σιγουριά...Γιατί δεν ρωτάς στη γραμματεία των τμημάτων;Νομίζω το ΤΕΑΠΗ Αθηνών έχει ένα σχετικό μεταπτυχιακό...μα γραφει εκτος!!!!marylicious θα μπορουσες να κοιταξεις στο ραφειο διασυνδεσης του πανεπιστημιου σου!
Από ότι ξέρω αυτά γίνονται καλοκαίρι, χωρίσ να το λέω με απόλυτη σιγουριά...Γιατί δεν ρωτάς στη γραμματεία των τμημάτων;Νομίζω το ΤΕΑΠΗ Αθηνών έχει ένα σχετικό μεταπτυχιακό...
Μήπως θα μπορρούσε καποιος να με διαφωτίσει...έχω ηδη ένα μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και τώρα κάνω και δέυτερο πάνω στο ίδιο αντικείμενο...με 2 μεταπτυχιακά ειδικής μοριοδοτούμαι και προηγούμαι στον πίνακα ειδικής αγωγής;
Παράθεση από: MairyLiscious στις Οκτωβρίου 20, 2009, 11:24:47 pmευχαριστω κοριτσια , απλα ειμαι της λογικης να κανω κατι απλα για να το κανω στη συγκεκριμενη περιοδο για να μην παει χαμενος ο χρονος! θα σκεφτω οσα μου ειπατε και παλι ευχαριστω!μεγάλο λάθος αυτό, έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις για να μην πάει χαμένος ο χρόνος σου,