Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ μέχρι τώρα, ο έχων 2 μεταπτυχιακά (συναφή με το αντικείμενο της θέσης), μοριοδοτείται με 150+150 =300 μόρια. Στους διαγωνισμούς των εκαπιδευτικών ο έχων 2 μεταπτυχιακά θα μπορέσει να κάνει χρήση αυτών μόνο σε περίπτωση που πιάσει τη βάση, ως μόρια προσαύξησης. Τώρα τι σημαίνει κατάργηση της αθροιστικής μοριοδότησης και σε ποια απο τις δυο ανωτέρω περιπτώσεις θα εφαρμοστεί δεν γνωρίζω.
Παράθεση από: leontokardos στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:59:10 pmΣτις προκηρύξεις ΑΣΕΠ μέχρι τώρα, ο έχων 2 μεταπτυχιακά (συναφή με το αντικείμενο της θέσης), μοριοδοτείται με 150+150 =300 μόρια. Στους διαγωνισμούς των εκαπιδευτικών ο έχων 2 μεταπτυχιακά θα μπορέσει να κάνει χρήση αυτών μόνο σε περίπτωση που πιάσει τη βάση, ως μόρια προσαύξησης. Τώρα τι σημαίνει κατάργηση της αθροιστικής μοριοδότησης και σε ποια απο τις δυο ανωτέρω περιπτώσεις θα εφαρμοστεί δεν γνωρίζω. Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Γιατί εμένα που έχω 2 μεταπτυχιακά μου είπαν να διαλέξω ποιό θέλω να μοριοδοτηθεί, και διάλεξα αυτό που έχω στη διδακτική για να έχω παραπάνω μόρια. Το δεύτερο είναι σαν να μη το έχω. (το ήξερα από την αρχή, αλλά μου άρεσε ως θέμα και με οδήγησε και στο διδακτορικό. Είμαι τρελή το ξερω )
Είχα πάρει τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ το 2004 (τότε δεν ήταν οι εξετάσεις;;;;Τα έχω ξεχάσει κιόλας) και ρώτησα. Το ένα μεταπτυχιακό μου είναι στην ειδική αγωγή και το άλλο είναι στη διοίκηση εκπαίδευσης. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω πιο από τα 2 θα θελήσω να χρησιμοποιηθεί. Διάλεξα το πρώτο γιατί ήταν διδακτική, οπότε έπιαρνα περισσότερα μόρια.Απλά. Τώρα αν έκανα λάθος στο ΑΣΕΠ ή αν άλλαξαν τα πράγματα...αυτό δεν το ξέρω. Πάντως προσωπικά και χωρίς τα μόρια το μεταπτυχιακού δεν θα είχα πρόβλημα. Απλά έτσι ανέβηκα κάποιες θέσεις
σημερα στο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=100964:Τι αλλάζει με τα μόρια στις προσλήψεις Καταργείται η προσαύξηση του 50% στη μοριοδότηση εργασιακής εμπειρίας, όπως επίσης και της μοριοδότησης (με 70 μόρια) των υποψηφίων που έχουν πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτιση του ΟΑΕΔ. Επίσης καταργείται το κριτήριο συνάφειας στη μοριοδότηση υποψηφίων σε διαγωνισμό με διδακτορικό ή μεταπτυχιακό τίτλο και ισχύουν 400 μόρια για τον διδακτορικό τίτλο και 200 για τον μεταπτυχιακό, ανεξάρτητα εάν είναι ή δεν είναι στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν να εργαστούν. Καταργείται και η αθροιστική μοριοδότηση για κατοχή δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου. Αυξάνεται ο πολλαπλασιαστής του του βαθμού του τίτλου σπουδών από 100 σε 110 συγνωμη ειναι λογικο το παραπανω;;δηλαδη όποιος έχει δευτερο μεταπτυχιακο δε θα μοριοδοτειται καθοόλου;μα καθόλου;δε λεω να παιρνει τα ιδια μορια με το πρώτο (εννοειται πως οχι γιατι τοτε θα φαινεται σαν διδακτορικο, κατι που δεν ισχυει)αλλα και 0 μοριοδοτηση στο δευτερο ειναι πολυ αδικο!εστω μειωμενη!
Το ένα μεταπτυχιακό μου είναι στην ειδική αγωγή και το άλλο είναι στη διοίκηση εκπαίδευσης. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω πιο από τα 2 θα θελήσω να χρησιμοποιηθεί. Διάλεξα το πρώτο γιατί ήταν διδακτική, οπότε έπιαρνα περισσότερα μόρια.