0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως στην τοπική εφημερίδα της λάρισας γίνεται λόγος για 400 υπεράριθμους εκπαιδευτικούς, όμως δεν αφορούν τους φιλολόγους αλλά ξένες φιλολογίες, μαθηματικούς, πληροφορικής και γυμναστές. Μάλιστα οι υπεράριθμοι της βθμιας είναι 110 και οι άλλοι τεχνικής εκπαίδευσης...Αυτά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις
Πέρσι στο λύκειο που ήμουν 2 τμήματα της Α τάξης μέσα Οκτώβρη άρχισαν τα αρχαία λόγω έλλειψης φιλολόγων. Γενικότερα ήταν τραγική χρονιά από πλευράς κενών στο νομό μου, που είναι νησιωτικός μεν αλλά από τους μεγάλους. Το ίδιο ισχύει και εφέτος παρά την πρόσληψη 20 αναπληρωτών φιλολόγων στην α φάση. Ήδη από όσο είμαι σε θέση να ξέρω θα ζητήσουν κι άλλους και μάλιστα αρκετούς...Φανταστείτε τί θα γίνει με τα μεγάλα αστικά κέντρα που ούτε στην α φάση πήραν σε ικανό αριθμό αναπληρωτές... Όσο για τη β φάση εικάζω ότι θα ανακοινωθεί μέχρι την άλλη πέμπτη-παρασκευή και θα δοθεί περιθώριο 3 ημερών(εργάσιμων).
είπε Παράθεση από: Nektaria στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 12:21:15 pmΕγώ πήρα στο τμήμα Μαθηματικών και δεν ήξεραν τίποτα.ρώτησα αν γνωρίζουν τα κενά και μου είπαν όχι... Αργότερα πήγα στη δευτεροβάθμια και μου θύμησαν ότι η επόμενη φάση επιμόρφωσης είναι στις 9/9/2008... Αρα θα προηγηθεί φάση αναπληρωτών....Πως γινεται η επομενη φαση επιμορφωσης να ειναι 9 Σεπτεμβρη, αφου η πρωτη φαση ειναι 8-12 Σεπτεμβρη? Κι οταν λεμε επιμορφωση, ξερουμε τι ακριβως εννοειται?
Εγώ πήρα στο τμήμα Μαθηματικών και δεν ήξεραν τίποτα.ρώτησα αν γνωρίζουν τα κενά και μου είπαν όχι... Αργότερα πήγα στη δευτεροβάθμια και μου θύμησαν ότι η επόμενη φάση επιμόρφωσης είναι στις 9/9/2008... Αρα θα προηγηθεί φάση αναπληρωτών....
Επειδή κάποιοι είναι υπερβολικά αγχωμένοι, σας λέω ότι πριν από λίγο έμαθα ότι αναμένεται η β' φάση αναπληρωτών έως τις 15 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα θα ξεπεράσει το 800 (σε σειρά). Πάντως, όσοι είναι έως το 1000, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Θα απορροφηθούν το πολύ έως τον Νοέμβριο, ίσως και νωρίτερα.Καλή επιτυχία σε όλους!