0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρα τηλ σημερα στο υπουργειο κ μου ειπαν οτι τροποποιηση πυσπε αποσπασης εγινε μονο σε συζυγους στρατιωτικων
είδα παρα πολλούς στους πίνακες της δδε να κάνουν τροποποίηση στο σχολέιο ΤΟποθέτησησς . δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό και κυρίως τι γίνεται με τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά (ξαναδιεκδικούνται από τους παλιούς "υποψήφιους" οι οποιοι είναι ήδη σε άλλα σχολεία?)
Παράθεση από: blethalassa στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:19:29 amείδα παρα πολλούς στους πίνακες της δδε να κάνουν τροποποίηση στο σχολέιο ΤΟποθέτησησς . δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό και κυρίως τι γίνεται με τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά (ξαναδιεκδικούνται από τους παλιούς "υποψήφιους" οι οποιοι είναι ήδη σε άλλα σχολεία?)η τροποποίηση τοποθέτησης μπορεί να γίνει είτε με αίτηση είτε χωρίς αίτηση του ενδιαφερομένου. Με αίτησή του, μπορεί να ζητήσει την επανατοποθέτηση του σε άλλο σχολείο είτε γιατί πχ είχε ξαναδουλέψει εκεί οπότε παιδαγωγικά θα ειναι πιο εύκολη η προσαρμογή, είτε γιατί το κενό στο οποίο θέλει να πάει δεν καλύφθηκε απο κανέναν άλλον. Προσοχή, η αίτηση τροπποποίησης τοποθέτησης δεν είναι ένσταση γιατί πχ πήγε αλλος με λιγότερα μόρια κτλ. χωρίς αίτηση γίνεται όταν το πυσδε ανοίγει σε ύστερη φάση κενό που προέκυψε και έτσι επανατοποθετεί είτε για κοινωνικούς λόγους και εφόσον είναι εφικτή η τοποθέτηση άλλου εκπ/κου στο πρώτο κενό είτε γιατί το πρώτο κενό καλύπτεται από την επιστροφή του οργανικά ανήκοντα. τι εννοείς όμως " τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά' Αν εννοείς κάποιος αλλάζει σχολείο και μένει κενή η θέση της πρώτης τοποθέτησης αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αν ωστόσο προκύπτει ( γιατί μπορεί να συμβεί, πχ αν εγώ ανήκω στην Α περιοχή αλλά στην α' φάση τοποθετήσεων με βάλουν σε σχολέιο της
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσειθέλω του χρόνου να κάνω αίτηση για απόσπαση είμαι σε δυσπρόσιοτο1η ερώτηση: στην εγκυκλιο αναφέρεται οτι αποσπαση θα παρεις υπο την προυπόθεση να μην αφησεις κενο απο εκει που φεύγεις. Πως ειναι δυνατόν αυτό, εγω εχω οργανικη στο νησι, αν φυγω με αποσπαση εννοειται οτι η θεση μου θα μεινει κενη και θα πρεπει πχ να βαλουν αναπληρωτη
2η ερώτηση : στην πρωτη μου επιλογη οπου εχω συνυπηρετηση και εντοπιοτητα ξερω οτι εχει +25 φιλολογους παραπανω ( αρα πιθανονδε θα παρω αποσπαση στην πρωτη μου επιλογη)Η απορια μου είναι : : τα μορια μου ισχύουν μονο για την πρωτη επιλογη οπου εχω συνυπηρετηση και εντοπιοτητα;;;για τις αλλες δηλαδη (4 ) επιλογες εχω πιο λίγα μορια;;; όπως γίνεται και στις μεταθέσεις;;
Και η ερώτηση:Σε περίπτωση εγκυμοσύνης με εκτιμώμενη ημερομηνία τοκετού πριν τις 31/1 του επόμενου έτους αλλά μετά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων απόσπασης, προσμετρώνται τα μόρια τέκνου;