*

Αποστολέας Θέμα: Μόρια για απόσπαση  (Αναγνώστηκε 24944 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μόρια για απόσπαση
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 01:07:20 pm »
Πηρα τηλ σημερα στο υπουργειο κ μου ειπαν οτι τροποποιηση πυσπε αποσπασης εγινε μονο σε συζυγους στρατιωτικων :(
Μην το αφησεις . Ψαξτο λιγο περισσοτερο αν προκειται οντως για συζυγους στρατιωτικων. Ξερω οτι ειναι ψυχθοφορο αλλα τουλαχιστον  θα εισαι σιγουρη οτι εκανες οτι μπορουσες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:53:53 »

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:19:29 am »
είδα παρα πολλούς στους πίνακες της δδε να κάνουν τροποποίηση στο σχολέιο ΤΟποθέτησησς . δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό και κυρίως τι γίνεται με τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά (ξαναδιεκδικούνται από τους παλιούς "υποψήφιους" οι οποιοι είναι ήδη σε άλλα σχολεία?)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:40:26 pm »
είδα παρα πολλούς στους πίνακες της δδε να κάνουν τροποποίηση στο σχολέιο ΤΟποθέτησησς . δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό και κυρίως τι γίνεται με τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά (ξαναδιεκδικούνται από τους παλιούς "υποψήφιους" οι οποιοι είναι ήδη σε άλλα σχολεία?)

η τροποποίηση τοποθέτησης μπορεί να γίνει είτε με αίτηση είτε χωρίς αίτηση του ενδιαφερομένου. Με αίτησή του, μπορεί να ζητήσει την επανατοποθέτηση του σε άλλο σχολείο είτε γιατί πχ είχε ξαναδουλέψει εκεί οπότε παιδαγωγικά θα ειναι πιο εύκολη η προσαρμογή, είτε γιατί το κενό στο οποίο θέλει να πάει δεν καλύφθηκε απο κανέναν άλλον. Προσοχή, η αίτηση τροπποποίησης τοποθέτησης δεν είναι ένσταση γιατί πχ πήγε αλλος με λιγότερα μόρια κτλ.

χωρίς αίτηση γίνεται όταν το πυσδε ανοίγει σε ύστερη φάση κενό που προέκυψε και έτσι επανατοποθετεί είτε για κοινωνικούς λόγους και εφόσον είναι εφικτή η τοποθέτηση άλλου εκπ/κου στο πρώτο κενό είτε γιατί το πρώτο κενό καλύπτεται από την επιστροφή του οργανικά ανήκοντα.

τι εννοείς όμως " τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά'  Αν εννοείς κάποιος αλλάζει σχολείο και μένει κενή η θέση της πρώτης τοποθέτησης αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αν ωστόσο προκύπτει ( γιατί μπορεί να συμβεί, πχ αν εγώ ανήκω στην Α περιοχή αλλά στην α' φάση τοποθετήσεων με βάλουν σε σχολέιο της
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:49:41 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος argy1010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 07:16:14 pm »
Πηρα τηλ σημερα στο υπουργειο κ μου ειπαν οτι τροποποιηση πυσπε αποσπασης εγινε μονο σε συζυγους στρατιωτικων :(
Στις αποσπάσεις των ΠΥΣΔΕ υπάρχουν δυο πίνακες τροποποιήσεων. Ο ένας είναι κατά προτεραιότητα (

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:53:53 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:49:35 pm »

η τροποποίηση τοποθέτησης μπορεί να γίνει είτε με αίτηση είτε χωρίς αίτηση του ενδιαφερομένου. Με αίτησή του, μπορεί να ζητήσει την επανατοποθέτηση του σε άλλο σχολείο είτε γιατί πχ είχε ξαναδουλέψει εκεί οπότε παιδαγωγικά θα ειναι πιο εύκολη η προσαρμογή, είτε γιατί το κενό στο οποίο θέλει να πάει δεν καλύφθηκε απο κανέναν άλλον. Προσοχή, η αίτηση τροπποποίησης τοποθέτησης δεν είναι ένσταση γιατί πχ πήγε αλλος με λιγότερα μόρια κτλ.

χωρίς αίτηση γίνεται όταν το πυσδε ανοίγει σε ύστερη φάση κενό που προέκυψε και έτσι επανατοποθετεί είτε για κοινωνικούς λόγους και εφόσον είναι εφικτή η τοποθέτηση άλλου εκπ/κου στο πρώτο κενό είτε γιατί το πρώτο κενό καλύπτεται από την επιστροφή του οργανικά ανήκοντα.

τι εννοείς όμως " τα σχολεία που έχουν έτσι πάλι κενά'  Αν εννοείς κάποιος αλλάζει σχολείο και μένει κενή η θέση της πρώτης τοποθέτησης αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αν ωστόσο προκύπτει ( γιατί μπορεί να συμβεί, πχ αν εγώ ανήκω στην Α περιοχή αλλά στην α' φάση τοποθετήσεων με βάλουν σε σχολέιο της
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:51:46 pm από blethalassa »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 12:03:05 am »
εννοώ ότι ο χ. αρνήθηκε στην ουσια την τοποθέτηση-αποσπαση του εντός πυσδε γιατι γυρισε στην οργανική του(έτσι λέει δίπλα από τα ονόματα).άρα το σχολείο αυτό έχει κενό αφού έφυγε ο χ.  Εγώ ήθελα το σχολείο αυτό αλλά μου δωσαν ένα άσχετο. άλλος δεν φαίνεται να χει πάει εκεί (συμφωνα με το site τους), τι γίνεται ? ωστόσο μου λένε ότι το σχολείο δεν έχει κενό (απάντηση υπαλλήλου δδε), μα πώς λέω αφού δεν δημοσιεύτηκε όνομα, ίσως εσωτερικά λέει (!20 ώρες το κενό!)
bitch, sorry αν δεν τα εξηγώ καλά , άστο μπερδεψοδουλεεια... σ ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος fever

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 03:05:34 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2012, 03:12:44 pm από para5 »

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 08:41:34 pm »
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας  μου απαντήσει
θέλω του χρόνου να κάνω αίτηση για απόσπαση είμαι σε δυσπρόσιοτο
1η ερώτηση: στην εγκυκλιο αναφέρεται οτι αποσπαση θα παρεις υπο την προυπόθεση να μην αφησεις κενο απο εκει που φεύγεις. Πως ειναι δυνατόν αυτό, εγω εχω οργανικη στο νησι, αν φυγω με αποσπαση εννοειται οτι η θεση μου θα μεινει κενη και θα πρεπει πχ να βαλουν αναπληρωτη

Για να ειμεθα ακριβεις, στην εγκυκλιο και στο σχετικο νομο οριζεται οτι η αποφαση αποσπασης εκτελειται, εφοσον καλυφθουν οι λειτουργικες αναγκες της μοναδας απο την οποια αποσπαται ο εκπαιδευτικος, δηλαδη η αποφαση αποσπασης μπορει να υπογραφει απο την υπουργο, αλλα δεν εκτελειται απροϋποθετα.

Επι του προκειμενου, μπορει να υπαρχουν πλεοναζοντες στη διαθεση του Υ.Σ. ή και να αποσπαστουν αλλοι συναδελφοι στο ΠΥΣΔΕ της οργανικης σου, οι οποιοι θα πληρωσουν το λειτουργικο κενο που θα ανακυψει λογω της απόσπασής σου. Σε καθε περιπτωση θα συνυπολογιστει το συνολο του ανθρωπινου δυναμικου που υπαγεται με οποιονδηποτε τροπο (οργανικα υπεραριθμοι, υπο διαθεση, νεοδιοριστοι, αποσπασθεντες κτλ) στην αρμοδιοτητα του ΠΥΣΔΕ.   
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 08:43:09 pm »
2η ερώτηση  : στην πρωτη μου επιλογη οπου εχω συνυπηρετηση και εντοπιοτητα ξερω οτι εχει +25 φιλολογους παραπανω ( αρα  πιθανονδε θα παρω αποσπαση στην πρωτη μου επιλογη)
Η απορια μου είναι : : τα μορια μου ισχύουν μονο για την πρωτη επιλογη οπου εχω συνυπηρετηση και εντοπιοτητα;;;
για τις αλλες δηλαδη (4 ) επιλογες εχω πιο λίγα μορια;;; όπως γίνεται και στις μεταθέσεις;;

Ναι, για τις αλλες περιοχες εχεις λιγοτερα μορια, οπως ισχυει και για τις μεταθεσεις.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος fever

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 03:47:10 pm »
ευχαριστω για τις απαντήσεις σας συνάδελφοι

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 10, 2012, 03:52:24 pm »
Συνάδελφοι, μια ερώτηση για τα μόρια των αποσπάσεων.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο 15-6-2011 /Αρ. Πρωτ. 67353/Δ2 διενεργούνται, πλέον, οι αποσπάσεις με μόρια κατά τα γνωστά.
Οι εκπαιδευτικοί που είναι έγγαμοι λαμβάνουν πέντε (5) μονάδες για το πρώτο παιδί, 6 για το δεύτερο κοκ..

Στις διευκρινίσεις της εγκυκλίου αναφέρεται :

"Η έννοια των κριτηρίων, με επιφύλαξη των όσων παρακάτω διευκρινίζουμε,  ταυτίζεται εννοιολογικά με αυτή των μεταθέσεων. Τα κριτήρια αυτά όμως διαφοροποιούνται ως προς τους συντελεστές που αποδίδουν το σύνολο των μονάδων κάθε εκπαιδευτικού κατά τα ανωτέρω, λόγω του διαφορετικού χαρακτήρα των αποσπάσεων, και επομένως θα προκύψει διαφορετική μοριοδότηση για τις αποσπάσεις από εκείνη των μεταθέσεων για κάθε εκπαιδευτικό.
Έτσι θα ισχύουν γενικά τα όσα αναφέρονται στις αριθμ. 140341/Δ1/8-11-2010 και 140338/Δ2/8-11-2010 αντίστοιχες εγκυκλίους των μεταθέσεων, λαμβάνοντας υπόψη ..... κλπ κλπ"

Αν ανατρέξουμε στις εγκυκλίους θα διαβάσουμε σε ό,τι αφορά τη γέννηση νέου τέκνου στην οικογένεια τα εξής:

"1.3. Εξαιρέσεις ως προς την υποβολή δικαιολογητικών
α) Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να υπάρχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών. Κατ’ εξαίρεση η ληξιαρχική πράξη για νεογέννητο τέκνο μπορεί να υποβληθεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Σε περίπτωση που το τέκνο γεννηθεί 31 Ιανουαρίου, θα υποβληθεί σχετική αίτηση την ίδια ημέρα από τον εκπαιδευτικό μαζί με βεβαίωση από το Νοσοκομείο για τη γέννηση του τέκνου και υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 ότι θα προσκομιστεί η ληξιαρχική πράξη γέννησης, μόλις εκδοθεί από την αρμόδια υπηρεσία κλπ κλπ ....."

Και η ερώτηση:
Σε περίπτωση εγκυμοσύνης με εκτιμώμενη ημερομηνία τοκετού πριν τις 31/1 του επόμενου έτους αλλά μετά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων απόσπασης, προσμετρώνται τα μόρια τέκνου;

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2012, 03:55:29 pm από ΠΕ0404 »
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 10, 2012, 08:31:57 pm »

Και η ερώτηση:
Σε περίπτωση εγκυμοσύνης με εκτιμώμενη ημερομηνία τοκετού πριν τις 31/1 του επόμενου έτους αλλά μετά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων απόσπασης, προσμετρώνται τα μόρια τέκνου;

Μόρια τέκνου προσμετρώνται μόνο με την εμπρόθεσμη κατάθεση πιστοποιητικού γέννησης. Εάν πας το πιστοποιητικό πριν την καταληκτική ημερομηνία που θα οριστεί με την  καινούρια εγκύκλιο, τότε θα τροποποιηθεί η αίτησή σου και θα διορθωθούν τα μόρια. Νωρίτερα από την κατάθεση του χαρτιού όμως, δεν μπαίνουν τα μόρια.

Αποσυνδεδεμένος DONCORLEONE1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 11, 2012, 11:13:49 am »
Πόσος χρόνος δίνεται συνήθως προθεσμία για τέτοιες περιπτώσεις;

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 11, 2012, 12:20:37 pm »
Δες την περσινή εγκύκλιο για να έχεις μία ιδέα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)