*

Αποστολέας Θέμα: Ήρθε - Ήρθε!!!  (Αναγνώστηκε 16598 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ήρθε - Ήρθε!!!
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 06:15:20 pm »
Η εντοπιότητα βεβαιώνεται από το δήμο στον οποίο ανήκεις και για να μετράει πρέπει να ισχύει τουλάχιστον δυο χρόνια.
Αν δηλαδή έκανες μεταδημότευση πέρσι, μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα.
Αν δεν έχετε τα έγγραφα που χρειάζονται υποβάλλετε υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα προσκομίσετε το συντομότερο και κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τα αποκτήσετε.
Κάποια πιστοποιητικά μπορούν να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία, οπότε τσέκαρε στο α-β ποια είναι αυτά (γιατί το αλτζχάιμέρ μου έχει προχωρήσει).
Άντε καλωσορίσατε και του χρόνου μόνιμες.

ευχαριστω πολυ   ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:44:33 »

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:14:15 am »
Εμένα με καλέσανε Α'Αθηνών και παρουσιάστηκα σημερα δευτέρα στην πρωτοβάθμια για να κάνω αναληψη υπηρεσίας και να δηλώσω γραφεία.Επίσης μου ζητήσανε μια ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση και μου εκανε εντύπωση γιατι είχα ακούσει ότι περνάς και από παθολόγο και ψυχίατρο κτλ. και εμένα αυτά δεν μου ζητηθήκανε. Μήπως θα μου τα ζητήσουν όταν θα πάω στο γραφείο που τελικά θα ανήκω?Και κάτι άλλο.Εμείς οι αναπληρωτές της β' φάσης θα παρακολουθήσουμε περιφερακά επιμορφωτικά σεμινάρια(ΠΕΚ)?Και αν ναι, πότε ξεκινάμε?Ποιοί θα μας ενημερώσουν για αυτά τα ΠΕΚ?

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 01:07:48 am »

Άσχετο: Είδα κι εγώ το "Ήρθε-'Ηρθε" και νόμιζα πως έλεγε για τον ..Ρεκόμπα στο αεροδρόμιο!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 01:38:25 am από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:31:18 pm »
Εμένα με καλέσανε Α'Αθηνών και παρουσιάστηκα σημερα δευτέρα στην πρωτοβάθμια για να κάνω αναληψη υπηρεσίας και να δηλώσω γραφεία.Επίσης μου ζητήσανε μια ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση και μου εκανε εντύπωση γιατι είχα ακούσει ότι περνάς και από παθολόγο και ψυχίατρο κτλ. και εμένα αυτά δεν μου ζητηθήκανε. Μήπως θα μου τα ζητήσουν όταν θα πάω στο γραφείο που τελικά θα ανήκω?Και κάτι άλλο.Εμείς οι αναπληρωτές της β' φάσης θα παρακολουθήσουμε περιφερακά επιμορφωτικά σεμινάρια(ΠΕΚ)?Και αν ναι, πότε ξεκινάμε?Ποιοί θα μας ενημερώσουν για αυτά τα ΠΕΚ?
εγώ παρουσιάστηκα Φλώρινα Δευτέρα...την Δευτέρα λοιπόν παρακολούθησα την επιμόρφωση σήμερα Τρίτη πήγα πάλι και μετά την πρώτη ώρα με ενημέρωσαν ότι όσοι κλήθηκαν στην β φάση δεν παρακολουθούν ΠΕΚ
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:44:33 »

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 05:43:19 pm »
Και γώ έτσι ξέρω, δηλαδή, οτι της
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 06:57:42 pm »
Από εσας ζητήσανε και εξετάσεις από παθολόγο και ψυχίατρο ή μόνο ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση όπως σε εμένα από την πρωτοβάθμια της Α' Αθηνών?

Αποσυνδεδεμένος Giotak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 07:40:29 pm »
Από εσας ζητήσανε και εξετάσεις από παθολόγο και ψυχίατρο ή μόνο ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση όπως σε εμένα από την πρωτοβάθμια της Α' Αθηνών?
Καλησπέρα! Πέρσι που ήμουν αναπληρώτρια στη Γ΄ Θεσσαλονίκης, πήγα κι έκανα μόνη μου τις εξετάσεις προκαταβολικά (δηλαδή με το που είδα το όνομά μου στο διαδίκτυο) για να μην τρέχω τελευταία στιγμή για ακτινογραφίες, γνωματεύσεις κλπ. Δε μου τις ζήτησαν καν και όταν εγώ επέμεινα και ρώτησα στο ΠΥΣΠΕ που πρέπει να τις καταθέσω μου είπαν ότι δεν ήταν απαραίτητες, ίσως τις ζητήσουν από το γραφείο, ίσως στο σχολείο και για να μην πολυλογώ οι εξετάσεις μου έμειναν αμανάτι. Τελικά εξαρτάται από το  ΠΥΣΠΕ, ίσως και από τη γνώση όσων εργάζονται εκεί, ίσως... Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, τα πράγματα διαφέρουν από τόπο σε τόπο, αν και θα έπρεπε να ισχύουν παντού τα ίδια!   

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:04:33 pm »
ΕΓΩ ΑΝΕΛΑ

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 09:06:06 am »
Ήρθα χτές κι εγώ στην περιβόητη Καλαμάτα....Λοιπόν έχει 9 σχολεία...3 μέσα στη πόλη και 6 σε χωριά μακρυά....Δέν έχω συμπληρώσει ακόμα την αίτηση για περιοχές και σκέφτομαι ότι άν με πάνε κάπου σε αυτά δε θα δεχτώ....

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 09:22:45 am »
Να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά.  :)
Συνολικά είναι 9 μήνες που ανά τρεις διακόπτονται για 15 ημέρες (Χριστούγεννα και Πάσχα). Με 9 μήνες  υπομονή θα βελτιώσεις τη θέση σου για του χρόνου. Γιατί να το χάσεις; Ο πρώτος μήνας ήδη τρέχει σχεδόν στα μισά του  ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 09:26:39 am »
Πεσ'τα Χρυσοστομε!

"Σου χαρισανε γάιδαρο, τον κοιτας και στα δόντια?"
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 10:31:05 pm από HomoPanus »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 09:54:46 am »
Ε, καλά μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη εμψύχωση μη μας μαλώνεις.  ;) ;) ;) :-* :-*
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 08:24:03 pm »
ΕΠΕΙΓΟΝ  ???

Με τοποθετησανε σε ενα χωριο και παω αυριο και ειμαι μονη μου νηπιαγωγος εκει και θαμαι και υπευθυνη εκει οπως μου ειπανε
Γνωριζει κανεις πως μπορω να παρω πληροφοριες για να οργανωθω οσον αφορα προγραμμα, ωραριο κλπ? Για παραδειγμα τι ωρα πρεπει ναμαι εκει και τι ωρα πρεπει να ερχονται τα παιδακια?
Επισης τι πρεπει να κανω για αυριο?Λογικα πρεπει να γινει αγιασμος εγω θα το διοργανωσω αυτο η απο την κοινοτητα?
Αν γνωριζει κανεις που ειχε τετοια εμπειρια βοηθεια παρακαλω πολυ γιατι εχω αγχωθει  παρα πολυ με την σκεψη οτι θαμαι και υπευθυνη εκει χωρις να ξερω τι πρεπει να κανω  ???

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 08:31:12 pm »
ΕΠΕΙΓΟΝ  ???

Με τοποθετησανε σε ενα χωριο και παω αυριο και ειμαι μονη μου νηπιαγωγος εκει και θαμαι και υπευθυνη εκει οπως μου ειπανε
Γνωριζει κανεις πως μπορω να παρω πληροφοριες για να οργανωθω οσον αφορα προγραμμα, ωραριο κλπ? Για παραδειγμα τι ωρα πρεπει ναμαι εκει και τι ωρα πρεπει να ερχονται τα παιδακια?
Επισης τι πρεπει να κανω για αυριο?Λογικα πρεπει να γινει αγιασμος εγω θα το διοργανωσω αυτο η απο την κοινοτητα?
Αν γνωριζει κανεις που ειχε τετοια εμπειρια βοηθεια παρακαλω πολυ γιατι εχω αγχωθει  παρα πολυ με την σκεψη οτι θαμαι και υπευθυνη εκει χωρις να ξερω τι πρεπει να κανω  ???

Δεν έχω σχεση με τον κλάδο σου αλλά έχω παιδιά που πηγαίνουν σε νηπιαγωγείο και από αυτά που ήδη γνωρίζω: αγιασμό κανονίζεις με τον ιερέα. Τον παίρνεις τηλ για να δεις τι ώρα θα έρθει. Μπορεί να έχει και άλλα σχολεία για να πάει και πρέπει να συννενοηθείτε πότε θα έρθει σε σένα. Τα παιδιά πηγαίνουν από τις 8 και τέταρτο και μετά και μέχρι τις 8 και μισή αλλά και αργότερα τα δέχονται. Αυτά ισχύουν σε μας, δεν ξέρω για τι χωριό μιλάς (μικρό;μεγάλο;)Πχ στο χωρό μας ο ιερέας θα ξεκινήσει 8;30 στο γυμνάσιο, 9;00 στο δημοτικό και μετά στα 2 νηπιαγωγεία. Αυτά, δεν ξέρω πόσο βοηθούν..
...στη θάλασσα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144