0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εντοπιότητα βεβαιώνεται από το δήμο στον οποίο ανήκεις και για να μετράει πρέπει να ισχύει τουλάχιστον δυο χρόνια. Αν δηλαδή έκανες μεταδημότευση πέρσι, μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα.Αν δεν έχετε τα έγγραφα που χρειάζονται υποβάλλετε υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα προσκομίσετε το συντομότερο και κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τα αποκτήσετε.Κάποια πιστοποιητικά μπορούν να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία, οπότε τσέκαρε στο α-β ποια είναι αυτά (γιατί το αλτζχάιμέρ μου έχει προχωρήσει).Άντε καλωσορίσατε και του χρόνου μόνιμες.
Εμένα με καλέσανε Α'Αθηνών και παρουσιάστηκα σημερα δευτέρα στην πρωτοβάθμια για να κάνω αναληψη υπηρεσίας και να δηλώσω γραφεία.Επίσης μου ζητήσανε μια ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση και μου εκανε εντύπωση γιατι είχα ακούσει ότι περνάς και από παθολόγο και ψυχίατρο κτλ. και εμένα αυτά δεν μου ζητηθήκανε. Μήπως θα μου τα ζητήσουν όταν θα πάω στο γραφείο που τελικά θα ανήκω?Και κάτι άλλο.Εμείς οι αναπληρωτές της β' φάσης θα παρακολουθήσουμε περιφερακά επιμορφωτικά σεμινάρια(ΠΕΚ)?Και αν ναι, πότε ξεκινάμε?Ποιοί θα μας ενημερώσουν για αυτά τα ΠΕΚ?
Από εσας ζητήσανε και εξετάσεις από παθολόγο και ψυχίατρο ή μόνο ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση όπως σε εμένα από την πρωτοβάθμια της Α' Αθηνών?
ΕΠΕΙΓΟΝ Με τοποθετησανε σε ενα χωριο και παω αυριο και ειμαι μονη μου νηπιαγωγος εκει και θαμαι και υπευθυνη εκει οπως μου ειπανεΓνωριζει κανεις πως μπορω να παρω πληροφοριες για να οργανωθω οσον αφορα προγραμμα, ωραριο κλπ? Για παραδειγμα τι ωρα πρεπει ναμαι εκει και τι ωρα πρεπει να ερχονται τα παιδακια? Επισης τι πρεπει να κανω για αυριο?Λογικα πρεπει να γινει αγιασμος εγω θα το διοργανωσω αυτο η απο την κοινοτητα?Αν γνωριζει κανεις που ειχε τετοια εμπειρια βοηθεια παρακαλω πολυ γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ με την σκεψη οτι θαμαι και υπευθυνη εκει χωρις να ξερω τι πρεπει να κανω