*

Αποστολέας Θέμα: Δ' Φάση Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 67723 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

repa

• Επισκέπτης
Απ: Δ' Φάση Αναπληρωτών
« Απάντηση #252 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:00:44 am »
θέλω να ρωτήσω το εξής: στο σχολείο που με κάλεσαν, για 40+ ώρες κλήθηκαν τρεις ωρομίσθιοι; μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; να πάω στη δευτεροβάθμια και να τους βρίσω; ΄΄εχει κάποιος να προτείνει κάτι;
Πήγαινε να τους βρίσεις επιεικώς
Εγώ μια χρονιά το είχα κάνει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:19:38 »

Αποσυνδεδεμένος mefi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:06:01 am »
Μετρώντας τους αναπληρωτές που έχουν πάρει φέτος τους υπολογίζω 9021 συνολικά σε πρωτοβάθμια , δευτεροβάθμια και ΣΜΕΑ.
Αρα μας απομένουν λιγότεροι από 1000 συνολικά. Κάνω κάπου λάθος; Μακάρι...

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:07:44 am »
θέλω να ρωτήσω το εξής: στο σχολείο που με κάλεσαν, για 40+ ώρες κλήθηκαν τρεις ωρομίσθιοι; μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; να πάω στη δευτεροβάθμια και να τους βρίσω; ΄΄εχει κάποιος να προτείνει κάτι;
αυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει. μου τι δίνει που θέλουν να κλείσουν τις τρύπες δίνοντας 300 ευρώ. και δεν νομίζω ότι αυτό γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη δευτεροβάθμια. γιατί κάποιος επίσημος φορέας όπως η ΠΕΑ δεν κάνει κάτι;

repa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #255 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:17:23 am »
αυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει. μου τι δίνει που θέλουν να κλείσουν τις τρύπες δίνοντας 300 ευρώ. και δεν νομίζω ότι αυτό γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη δευτεροβάθμια. γιατί κάποιος επίσημος φορέας όπως η ΠΕΑ δεν κάνει κάτι;
Κι εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ??? ???
και η μόνη ερμηνεία που μπορώ να δώσω από μόνη μου είναι ότι όλοι εμείς οι Ελληνες παλεύουμε για κάτι όταν αφορά μόνο τον εαυτό μας,μόλις το πετύχουμε αράζουμε και λέμε δεν πάει ο άλλος να κουρεύεται.Κοιτάμε μόνο την πάρτη μας,το 'χουμε στο αίμα μας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:19:38 »

Αποσυνδεδεμένος konrallis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δηλώνω ό,τι θέλω ... στην Ελλάδα ζω άλλωστε !
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:20:57 am »
Μα εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης...σου λέει θα πάρω 1 αναπληρωτή και θα του δίνω 1000+ μισθό ή καλύτερα να πάρω 4 ωρομίσθιους με 300 ψωροευρώ και να φαίνεται κιόλας ότι κάνει και απορρόφιση διδακτικού προσωπικού και ότι όλοι βολεύονται εντέλει....
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

απλήρωτος ωρομίσθιος 5 σχολείων

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:26:16 am »
Μα εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης...σου λέει θα πάρω 1 αναπληρωτή και θα του δίνω 1000+ μισθό ή καλύτερα να πάρω 4 ωρομίσθιους με 300 ψωροευρώ και να φαίνεται κιόλας ότι κάνει και απορρόφιση διδακτικού προσωπικού και ότι όλοι βολεύονται εντέλει....

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:50:52 am »
Tο ΥΠΕΠθ έχει και το "καρπούζι και το μαχαίρι". Εμείς που πάντως είμαστε κοντά στην αναπλήρωση και θεωρώ ότι τη δικαιούμαστε, αφού και κενά υπάρχουν και κενά θα δημιουργηθούν και πιστώσεις, όπως φαίνεται, έχουν εγκριθεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν' αντιδράσουμε δυναμικά, στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω καταστρατηγηθούν.
Πρέπει, μάλλον, να μιμηθούμε το παράδειγμα των γυμναστών που με "τσαμπουκά" έξω από το ΥΠΕΠΘ κατάφεραν την αύξηση των θέσεών τους για τ΄αθλητικά σχολεία. Ελπίζω πάντως το αυτονόητο να γίνει και να κλιθούν 150-200 ΠΕ02 ακόμη. Αλλιώς, ας οργανωθούμε και πάμε στο Υπουργείο να επισημάνουμε εμείς το αυτονόητο.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:55:20 am »
Tο ΥΠΕΠθ έχει και το "καρπούζι και το μαχαίρι". Εμείς που πάντως είμαστε κοντά στην αναπλήρωση και θεωρώ ότι τη δικαιούμαστε, αφού και κενά υπάρχουν και κενά θα δημιουργηθούν και πιστώσεις, όπως φαίνεται, έχουν εγκριθεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν' αντιδράσουμε δυναμικά, στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω καταστρατηγηθούν.
Πρέπει, μάλλον, να μιμηθούμε το παράδειγμα των γυμναστών που με "τσαμπουκά" έξω από το ΥΠΕΠΘ κατάφεραν την αύξηση των θέσεών τους για τ΄αθλητικά σχολεία. Ελπίζω πάντως το αυτονόητο να γίνει και να κλιθούν 150-200 ΠΕ02 ακόμη. Αλλιώς, ας οργανωθούμε και πάμε στο Υπουργείο να επισημάνουμε εμείς το αυτονόητο.
κάτι πρέπει να κάνουμε! εγώ τη δευτέρα θα πάω να τους βρίσω! για αναπληρωτές βάλε κάτι ακόμα. 230+ θέλω

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:56:48 am »
αυτό που όλο και πιο έντονα ακούω από διάφορες πηγές είναι ότι πιστώσεις άλλες μέχρι τουλάχιστον τα χριστούγεννα δεν προβλέπονται. στα σχολεία, δημοτικά και γυμνάσια, οι υπερωρίες (μέχρι και 10ωρα!) πέφτουν σύννεφο καθώς και οι συμπτήξεις τμημάτων όπου φυσικά γίνεται. τώρα που ολοκληρωνονται τα εβδομαδιαία προγραμματα θα μπορέσουμε να έχουμε μια πιο σαφή ένδειξη των υπερωριών άρα και των κενων που θα προκύψουν. πάντως επαναλαμβανω, στην αθηνα τουλαχιστον, οι έντολες είναι καλύψτε κενα με υπερωρίες.

Αποσυνδεδεμένος teiresias

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 02:28:19 pm »
Δεν υπάρχει κανείς από το Υπουργείο που να έχει εκ των έσω πληροφορίες να τις μοιραστεί μαζί μας;

Ας κάνει εγγραφή με ένα εντελώς άσχετο ψευδώνυμο π.χ. "Κώστας Καραμανλής" (κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα) και ας μας πει αν γνωρίζει κάτι να ξέρουμε και εμείς τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες...

Αποσυνδεδεμένος panos01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 02:52:24 pm »
Τειρεσία φίλε, ναι. Την εβδομάδα αυτή θα ανακοινωθεί η Δ' φάση. Σύμφωνα, επαναλαμβάνω, με πληροφορίες της Δευτεροβάθμιας Ηρακλείου την Δευτέρα, σύμφωνα με γνωστό μου συνδικαλιστή που τον συνάντησα απόψε (και γνωρίζω από πολλές περιπτώσεις ότι έχει έγκυρη ενημέρωση και δεν πετάει λόγια στον βρόντο) το αργότερο θα ανακοινωθεί Τρίτη με Τετάρτη. Πιστεύω οι όποιες πηγές μου να μην πέφτουν έξω στην περίπτωση αυτή.
Όλα σου καλά, μα ζητάς πολλά
δεν είναι πάντα Κυριακή
αχ και νάχαμε, ίντα νάχαμε
δυο καρύδια και μια ρακή

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 02:57:36 pm »
Panos01 σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Η δική μου πάντως ένσταση έχει να κάνει κυρίως με το Υπουργείο.
Υποτίθεται ότι η κυβερνητική παράταξη επιθυμεί να αντιστρέψει το αρνητικό εις βάρος της κλίμα και σκέπτεται τι το μεγάλο και εντυπωσιακό μπορεί να κάνει...
Γιατί δεν ξεκινούν από τα μικρά και απλά, όπως να σεβαστούν τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε αναμονή και να μας ενημερώνουν για τις επικείμενες προσλήψεις.
Επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι.

Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα... 

repa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #264 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 03:45:03 pm »
Επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι.
Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα... 
Mην ανησυχείς κι αυτοί το ίδιο κάνουν....

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 03:52:33 pm »
Mην ανησυχείς κι αυτοί το ίδιο κάνουν....

Ενδιαφέρουσα άποψη, πιστεύεις δηλαδή ότι λίγο πριν την Δ' φάση δεν ξέρουν στο υπουργείο πότε θα πάρουν τους αναπληρωτές και κυρίως πόσοι θα είναι αυτοί;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182746
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)