0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θέλω να ρωτήσω το εξής: στο σχολείο που με κάλεσαν, για 40+ ώρες κλήθηκαν τρεις ωρομίσθιοι; μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; να πάω στη δευτεροβάθμια και να τους βρίσω; ΄΄εχει κάποιος να προτείνει κάτι;
Παράθεση από: eles στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 10:51:37 amθέλω να ρωτήσω το εξής: στο σχολείο που με κάλεσαν, για 40+ ώρες κλήθηκαν τρεις ωρομίσθιοι; μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; να πάω στη δευτεροβάθμια και να τους βρίσω; ΄΄εχει κάποιος να προτείνει κάτι;Πήγαινε να τους βρίσεις επιεικώςΕγώ μια χρονιά το είχα κάνει
Παράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:00:44 amΠαράθεση από: eles στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 10:51:37 amθέλω να ρωτήσω το εξής: στο σχολείο που με κάλεσαν, για 40+ ώρες κλήθηκαν τρεις ωρομίσθιοι; μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; να πάω στη δευτεροβάθμια και να τους βρίσω; ΄΄εχει κάποιος να προτείνει κάτι;Πήγαινε να τους βρίσεις επιεικώςΕγώ μια χρονιά το είχα κάνει αυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει. μου τι δίνει που θέλουν να κλείσουν τις τρύπες δίνοντας 300 ευρώ. και δεν νομίζω ότι αυτό γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη δευτεροβάθμια. γιατί κάποιος επίσημος φορέας όπως η ΠΕΑ δεν κάνει κάτι;
Μα εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης...σου λέει θα πάρω 1 αναπληρωτή και θα του δίνω 1000+ μισθό ή καλύτερα να πάρω 4 ωρομίσθιους με 300 ψωροευρώ και να φαίνεται κιόλας ότι κάνει και απορρόφιση διδακτικού προσωπικού και ότι όλοι βολεύονται εντέλει....
Tο ΥΠΕΠθ έχει και το "καρπούζι και το μαχαίρι". Εμείς που πάντως είμαστε κοντά στην αναπλήρωση και θεωρώ ότι τη δικαιούμαστε, αφού και κενά υπάρχουν και κενά θα δημιουργηθούν και πιστώσεις, όπως φαίνεται, έχουν εγκριθεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν' αντιδράσουμε δυναμικά, στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω καταστρατηγηθούν.Πρέπει, μάλλον, να μιμηθούμε το παράδειγμα των γυμναστών που με "τσαμπουκά" έξω από το ΥΠΕΠΘ κατάφεραν την αύξηση των θέσεών τους για τ΄αθλητικά σχολεία. Ελπίζω πάντως το αυτονόητο να γίνει και να κλιθούν 150-200 ΠΕ02 ακόμη. Αλλιώς, ας οργανωθούμε και πάμε στο Υπουργείο να επισημάνουμε εμείς το αυτονόητο.
Επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα...
Παράθεση από: teiresias στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 02:57:36 pmΕπιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα... Mην ανησυχείς κι αυτοί το ίδιο κάνουν....