0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποια η γνωμη σας για τα super fun 2?μεχρι ποιο κεφαλαιο ειναι η υλη της A senior?επισης οσοι εχουν δουλεψει τα webkids τα προτεινουν για παιδι Ε δημοτικου;
Νομίζω ότι το Tech it easy ειναι υπερβολικά εύκολο..
Καλησπέρα, πιστεύετε οτι το tech it easy 1 είναι καλό για ένα αγόρι Ε' δημοτικού που το προηγούμενο βιβλίο που έκανε ήταν το happy trails 2 και για ένα κορίτσι της ίδιας τάξης που πριν κάναμε το the cat is back; Επίσης γνωρίζετε αν η super course δίνει δωρεάν τα βιβλία των καθηγητών;
Αν δεν κάνω λάθος η supercourse στέλνει οσα βιβλία θες δωρεάν και αν παραγγείλεις βιβλίο μαθητή μαζί παίρνεις τα cd με 50% έκπτωση..Να σας ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου..δουλεύετε ξεχωριστό βιβλίο skills στις senior τάξεις; Μου αρέσει πολύ το new plus της mmpublications αλλά δυσκολεύομαι να το "χωρέσω" στο πρόγραμμά μου..Το θεωρείτε απαραίτητο να γίνει κάτι αντίστοιχο;
Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο να γίνει γιατί μιλάμε για 60-70 μαθήματα... Δεν βγαίνουν οι ώρες! Ακόμη κ δίπλα να τα κάνεις, που δεν θεωρώ ότι είναι εφικτό, ούτε κ σωστό. Γιατί όχι one year course?