0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι που είναι d ' class και είναι πολύ αδύναμο στα προφορικά,δεν μπορεί σχεδόν καθόλου να μιλήσει.Δεν έχει αυτοπεποίθησει μάλλον,δεν το έχουν δουλέψει..Ξέρει κανείς κανένα καλό βιβλίο?..έκανε το skills booster 2 πέρυσι..
Γεια σας!!!!Τελειωσα με μια μαθητρια την D και θα παμε στην Ε.Ειναι πολυ αδυναμη... ιδιαιτερα σε προφορικα και εκθεση.Ποια βιβλια θα μου προτεινατε να δουλεψουμε ετσι ωστε να μπορεσει να δωσει του χρονου και καποιο πτυχιο!!Τωρα ποιο παλι δεν ξερω..ακομα και το κρατικο για εκεινη θα ειναι δυσκολο!!!Ουφ!!!Πελαγωσα!!!HELP!!!!!!!!!!!!
Έχω παρόμοια περίπτωση κ έκανα το New Plus mmpublications στη C. Τώρα που είναι D τι Coursebook προτείνετε, σκεφτόμουν burlinghton το Connect B1,είναι καινούργιο, τι λέτε? .
Παράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:55:08 amΘα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι που είναι d ' class και είναι πολύ αδύναμο στα προφορικά,δεν μπορεί σχεδόν καθόλου να μιλήσει.Δεν έχει αυτοπεποίθησει μάλλον,δεν το έχουν δουλέψει..Ξέρει κανείς κανένα καλό βιβλίο?..έκανε το skills booster 2 πέρυσι..Έχω παρόμοια περίπτωση κ έκανα το New Plus mmpublications στη C. Τώρα που είναι D τι Coursebook προτείνετε, σκεφτόμουν burlinghton το Connect B1,είναι καινούργιο, τι λέτε? .
Παράθεση από: dreamy στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 03:22:50 pmΠαράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:55:08 amΘα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι που είναι d ' class και είναι πολύ αδύναμο στα προφορικά,δεν μπορεί σχεδόν καθόλου να μιλήσει.Δεν έχει αυτοπεποίθησει μάλλον,δεν το έχουν δουλέψει..Ξέρει κανείς κανένα καλό βιβλίο?..έκανε το skills booster 2 πέρυσι..Έχω παρόμοια περίπτωση κ έκανα το New Plus mmpublications στη C. Τώρα που είναι D τι Coursebook προτείνετε, σκεφτόμουν burlinghton το Connect B1,είναι καινούργιο, τι λέτε? .εγω δεν εχω καταλαβει ποια η διαφορα του connect απο το choice d της ιδιας εταιριας. δεν καταλαβα δλδ για ποιο λογο το εβγαλε αφου ηδη το choice δουλευοταν αρκετα κ οταν ξεφυλλισα το connect το ιδιο μου φανηκε. αν θες κοιτα και το result d της oxford. αυτο θα κανω φετος εγω σε e.αααα κ αφου ηδη εχεις κανει απο την mmpublkications ριξε μια ματια κ στο traveller b1. τα είδα στην έκθεση κ με μια πρωτη ματια μου αρεσαν, θα ηθελα να τα ψαξω καλυτερα.
Σ ευχαριστω drew.Το breakers απο ποιον εκδοτικο ειναι???Υπαρχει καποιο βιβλιο σε επιπεδο pre lower ειδικα για την εκθεση?
Παράθεση από: Joia στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 06:39:54 pmΣ ευχαριστω drew.Το breakers απο ποιον εκδοτικο ειναι???Υπαρχει καποιο βιβλιο σε επιπεδο pre lower ειδικα για την εκθεση?από macmillan. Μόνο για έκθεση καλό είναι το mastering writing της burlington...[/quoteThanks a bunch!!!!!!!!!!!