0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! θα αναλαβω μια κοπέλα 4 ώρες τη βδομάδα για να δώσει lower. H κοπέλα δεν θα έχει πολύ χρόνο για διάβασμα γι αυτο κ κάνει ιδιαίτερα(μέχρι πέρσι πήγαινε φροντιστήριο). Της πρότεινα να δώσει το edexcel για ποιο εύκολο. Πέρσι έκαναν το outsiders ένα βιβλίο για skills κ καθόλου γραμματική (μόνο μέσα από το βιβλίο).Τι μου προτείνετε? Να συνεχίσω την ίδια σειρά? με γραμματική να της κάνω?please help
Το έχω δουλέψει, αλλά δεν θα το πρότεινα για 3 λόγους.1)Είναι παλιό, δεν κάνει καθόλου motivation στα παιδιά.2) Το κομμάτι του warm up είναι για κλάματα.3)Το speaking γίνεται σε δυάδες μαθητών, δηλ δεν βολεύει για ιδιαίτερο, αλλά ακόμα και σε τάξη δεν μου άρεσε.Αντίθετα, τα heroes, και team up τα βρίσκω καλύτερα.Αν και τα τελευταία πάλι χάνουν πόντους στο speaking.
Hello! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θα ξεκινήσω ένα ιδιαίτερο όπου το παιδάκι (αγόρι) πηγαίνει τετάρτη δημοτικού και έχει κάνει αγγλικά μόνο στο σχολείο. Δεν έχω δει ακόμη πιο βιβλίο έκανε. Επίσης, είχε κάνει αγγλικά και στην πρώτη δημοτικού σε ιδιωτικό σχολείο. Γενικά σκέφτομαι να το ξεκινήσω Junior B. Ποιο βιβλίο προτείνετε? Τα βιβλία που ήδη έχω είναι Junior A ή Junior A+B. Είμαι ανάμεσα στο Our Town της Burlington, Junior Smarties (Litera) kai Dippy's Adventures (new Editions) από τα οποία έχω μόνο της Junior A. Αν έχετε αυτά τα βιβλία σε Junior B, θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 10:21:41 pmHello! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θα ξεκινήσω ένα ιδιαίτερο όπου το παιδάκι (αγόρι) πηγαίνει τετάρτη δημοτικού και έχει κάνει αγγλικά μόνο στο σχολείο. Δεν έχω δει ακόμη πιο βιβλίο έκανε. Επίσης, είχε κάνει αγγλικά και στην πρώτη δημοτικού σε ιδιωτικό σχολείο. Γενικά σκέφτομαι να το ξεκινήσω Junior B. Ποιο βιβλίο προτείνετε? Τα βιβλία που ήδη έχω είναι Junior A ή Junior A+B. Είμαι ανάμεσα στο Our Town της Burlington, Junior Smarties (Litera) kai Dippy's Adventures (new Editions) από τα οποία έχω μόνο της Junior A. Αν έχετε αυτά τα βιβλία σε Junior B, θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ! Καλύτερα junior b να μην μένει πίσω στις τάξεις.Θα πρότεινα Our Town (γενικά έχω μια προτίμηση στα βιβλία της Burlington) έχω δει για junior A &μου φάνηκε καλό.Το Junior Smarties (Litera) δε με τραβηξε.Το Dippy's Adventures (new Editions) δεν το ξέρω.
Στέλνει μέχρι 2 βιβλία τη χρονιά.Αν δε θες για κάποια άλλη τάξη ρώτα αν εκτος από το Teacher's book μήπως σου στείλει και τα class cd ή flashcards.Εγώ ήθελα για δύο τάξεις κ μου έστειλε τα 2 Teacher's κ τώρα ψάχνω τα cd.