0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για γραμματική C Class, με τους κανόνες στα Ελληνικά, Profile Μποκουβάλα, Functional Grammar, ή Grammar Way?
Γεια σας!!χρειάζομαι βοήθεια για ένα παιδάκι που θα μπει b senior,πέμπτη δημοτικού.Είναι πολύ έξυπνη κ αρκετά καλή γενικά απ' όσο είδα ,αλλά δεν μπορεί καθόλου να κάτσει ..το πολύ 45 λεπτά...Επίσης,δεν της αρέσει καθόλου η γραμματική.Η μητέρα της είπε οτι θέλει να κάνουμε πιο "ελεύθερο" μάθημα,να δουλεύουμε με ιστορίες και τέτοια κ τη γραμματική.Έχετε κάποιο βιβλίο να προτείνετε?Κάτι σε readers,κάποιο site,οτιδήποτε γιατί αυτά που έχω δεν επαρκούν για να βγάζω όλο το μάθημα....
Παράθεση από: tinkerbel! στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 10:53:17 pmΓια γραμματική C Class, με τους κανόνες στα Ελληνικά, Profile Μποκουβάλα, Functional Grammar, ή Grammar Way?grammarway!!!!!
Παράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:30:34 pmΓεια σας!!χρειάζομαι βοήθεια για ένα παιδάκι που θα μπει b senior,πέμπτη δημοτικού.Είναι πολύ έξυπνη κ αρκετά καλή γενικά απ' όσο είδα ,αλλά δεν μπορεί καθόλου να κάτσει ..το πολύ 45 λεπτά...Επίσης,δεν της αρέσει καθόλου η γραμματική.Η μητέρα της είπε οτι θέλει να κάνουμε πιο "ελεύθερο" μάθημα,να δουλεύουμε με ιστορίες και τέτοια κ τη γραμματική.Έχετε κάποιο βιβλίο να προτείνετε?Κάτι σε readers,κάποιο site,οτιδήποτε γιατί αυτά που έχω δεν επαρκούν για να βγάζω όλο το μάθημα....Η γνώμη μου είναι να εισαι λίγο προσεκτική όσο αφορά το τι θα δεχθείς να κάνεις. Δηλ. η μητέρα έχει κάποια βάσιμη άποψη ή λέει ότι πιστεύει αυτή ότι θα είναι καλύτερο. Συνεργαζόμαστε με τους γονείς αλλά εμείς θέτουμε τους κανόνες. τα λέω όλα αυτά γιατί την έιχα πατήσει παλαιότερα με το "ελεύθερο" μάθημα. Στο ΄τελος λένε ότι η ευθύνη είναι δική σου και ότι δεν ξέρεις να κάνεις την δουλειά σου και ας μην σου έχουν αφήσει την παραμικρή πρωτοβουλία. όσο για τα 45 λεπτά εντάξει, αν τόσο συγκεντρώνεται τόσο θα κάνεις. αλλά σταθερά ακόμη και αν η κατάσταση αρχίζει να ζορίζει στο μισάωρο μερικές φορές. Της εξηγείς ότι θα χρειαστεί να κάνετε και οι δύο υπομονή για λίγα λεπτά. Ίσως αν σηκωθείτε λίγο και καθήσετε κάπου αλλού άκόμη και στο πάτωμα. Αν δεν υπάρχει σταθερότητα δεν θα έχεις αποτελέσματα και αυτό δεν βλάπτει μόνο το παιδί αλλά και εσένα
Καλημέρα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει μέχρι ποια γραμματικά φαινόμενα τελειώνει το βιβλίο Our Town ή το Ace from Space (Junior B) της Burlington? Δεν έχω αυτά τα βιβλία για να δω. Ακόμη, ταιριάζουν με το My Junior Grammar Book 2? Και αυτό είναι του ίδιου εκδοτικού.
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 10:38:52 amΚαλημέρα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει μέχρι ποια γραμματικά φαινόμενα τελειώνει το βιβλίο Our Town ή το Ace from Space (Junior B) της Burlington? Δεν έχω αυτά τα βιβλία για να δω. Ακόμη, ταιριάζουν με το My Junior Grammar Book 2? Και αυτό είναι του ίδιου εκδοτικού.Το Ace from Space έχει 30 ενότητες, από 26-29 κάνει Simple Past κ στην 30 κάνει Future. Δεν το ξέρω το My Junior Grammar Book 2
Help!Έχω αναλάβει μια μαθήτρια από πέρσι τον Δεκέμβριο, η οποία αν και έξυπνη, δεν διαβάζει όσο θα έπρεπε.Μέχρι τον Ιούνιο είχε σ' αυτό και την υποστήριξη της μητέρας, που την δικαιολογούσε, με αποτέλεσμα να γράφει έκθεση πρώτη φορά φέτος.Το πρόβλημα είναι πως η μητέρα της επιμένει να δώσει FCE του χρόνου το Μάιο, κι ας μην το πάρει, και έπειτα να συνεχίσει για CPE, οπωσδήποτε Cambridge, ώστε αν θελήσει αργότερα, να πάει σε
evistrumf από readers δεν ξερω κάτι συγκεκριμένο. sorry