0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: ξέρει κανείς καμιά σειρά βιβλίων που να συνδυάζει d+e? Εκτός από τα supercourse (γιατί δεν στέλνουν δωρεάν και είναι πολλά τα λεφτά για όλη τη σειρά). Θέλω να τις κάνω σε μία χρονιά και μετά να πάμε για michigan ecce.
Αυτό με τη Supercourse ειλικρινά αδυνατώ να το κατανοήσω.Τη μία χρονιά μου έστειλε ό,τι υλικό ζήτησα για μία τάξη, την επόμενη ήταν κάθετοι πως δεν δίνουν ποτέ σε καθηγητές ιδιαιτέρων.Τι τους είπες και πείστηκαν να σου στείλουν?
τπτ! ειχα ακουσει κ εγω οτι δεν δινουν σε καθηγητες ιδιαιτερων γιατι "πουλανε" τα βιβλια τους στα φροντιστηρια αλλα εκανα ενα τηλεφωνο καλου κακου κ μου τα εστειλαν ολα. δεν θυμαμαι αν ειχα πληρωσει το κουριερ μονο...δεν ξερω παιδια γιατι με μενα λειτουργησαν ετσι? μηπως επειδη ηταν στην μεση της χρονιας? τους εξηγησα οτι ηθελα τα teacher's γιατι ξεκινουσα με μαθητη που εκανε την σειρα στο φροντιστηριο κ ηθελε τον γεναρη να συνεχισει με ιδιαιτερο...
Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.
Παράθεση από: freyarip στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:19:55 pmΚαλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.Καλό θα ήταν να του κάνεις τα junior σε 1 χρονιά γιατί είναι και σε μεγάλη ηλικία.
Παράθεση από: kiki_sach στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 05:11:56 pmΠαράθεση από: freyarip στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:19:55 pmΚαλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.Καλό θα ήταν να του κάνεις τα junior σε 1 χρονιά γιατί είναι και σε μεγάλη ηλικία.