0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dgoudela στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 07:29:42 pmΠαράθεση από: kiki_sach στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 05:11:56 pmΠαράθεση από: freyarip στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:19:55 pmΚαλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.Καλό θα ήταν να του κάνεις τα junior σε 1 χρονιά γιατί είναι και σε μεγάλη ηλικία.
Παράθεση από: kiki_sach στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 05:11:56 pmΠαράθεση από: freyarip στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:19:55 pmΚαλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.Καλό θα ήταν να του κάνεις τα junior σε 1 χρονιά γιατί είναι και σε μεγάλη ηλικία.
Παράθεση από: freyarip στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:19:55 pmΚαλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.Καλό θα ήταν να του κάνεις τα junior σε 1 χρονιά γιατί είναι και σε μεγάλη ηλικία.
Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε ποιο βιβλιο ειναι το πιο καταλληλο για παιδι εκτης δημοτικου το οποιο δεν εχει κανει ποτε αγγλικα. Θα ξεκινησω ιδιαιτερα μαζι του και καθως ειναι και για μενα η πρωτη φορα που κανω ιδιαιτερα πραγματικα δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω, και γενικα απο που να ξεκινησω, οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.
anyone .. please ? !
SOS . . Τι βιβλίο θα προτείνατε για μαθητή που τώρα θα πάει
Σ'ευχαριστώ Tzortzina .. την ίδια γνώμη έχω και γω .. Σε φροντιστήριο που εργαζόμουν για 4 χρόνια παραλείπαμε την Ε με τους καλούς μαθητές , κάναμε ωστόσο πάντα τη D . Θα το κοιτάξω το βιβλίο και θα σου πω .. Για τα Outsiders - Hillside τι γνώμη έχεις ;