0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 10:33:18 pmΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:00:58 amΤο Toybox της Hamilton το δούλεψε κανείς; Λέω να το κάνω στον γιο μου. Μου φάνηκε καλό.Επίσης, υπάρχουν μαμάδες που κάνουν ή έκαναν αγγλικά στα παιδιά τους; Άν ναι, στείλτε μου πμ. Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας για να ξέρω τι να περιμένω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!θυμάμαι ένα παλαιότερο θέμα που το είχαμε συζητήσει λίγο http://www.pde.gr/index.php?topic=9561.msg121852#msg121852Μπράβο βρε Evi! Το είχα ξεχάσει! Thanks!Επιμένω πάντως στο άλλο ερώτημα: το Toybox το δούλεψε κανείς;Και κάτι ακόμα: σε μαθητή που έχει σπουδάσει Ξενοδοχουπάλληλος και θα φύγει για μεταπτυχιακό, τι θα κάνετε; Σκέφτηκα, εκτός από μια επανάληψη της γραμματικής, άρθρα από το internet που αφορούν Tourism, Food & Beverages, Hotel Management κλπ
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:00:58 amΤο Toybox της Hamilton το δούλεψε κανείς; Λέω να το κάνω στον γιο μου. Μου φάνηκε καλό.Επίσης, υπάρχουν μαμάδες που κάνουν ή έκαναν αγγλικά στα παιδιά τους; Άν ναι, στείλτε μου πμ. Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας για να ξέρω τι να περιμένω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!θυμάμαι ένα παλαιότερο θέμα που το είχαμε συζητήσει λίγο http://www.pde.gr/index.php?topic=9561.msg121852#msg121852
Το Toybox της Hamilton το δούλεψε κανείς; Λέω να το κάνω στον γιο μου. Μου φάνηκε καλό.Επίσης, υπάρχουν μαμάδες που κάνουν ή έκαναν αγγλικά στα παιδιά τους; Άν ναι, στείλτε μου πμ. Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας για να ξέρω τι να περιμένω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα,Ονομάζομαι Φαίη και θα ήθελα να με βοηθήσετε με την πρώτη μου απόπειρα για ιδιαίτερο αγγλικών.Εάν έχετε κάποιο βιβλίο να προτείνετε για ένα παιδάκι στην Πέμπτη δημοτικού που δεν έχει δουλέψει ξένη γλώσσα πέραν του σχολικού χώρου. Κ κάποια καλή εισαγωγή ίσως στη γραμματική.Ευχαριστώ.
Το είδα κι εγώ, MissPE06. Και μάλιστα σκεφτόμουν να το πάρω και να της βγάζω φωτοτυπίες με ότι μου πει η ίδια ότι την αφορά περισσότερο. Έγινα και συνδρομήτρια σε ένα newsletter για Τουριστικά και από κει θα εκτυπώνω τις τελευταίες εξελίξεις. Νομίζω ότι αυτά θα την καλύψουν. Σ'ευχαριστώ πάντως
Καλησπέρα!!! Να ρωτήσω κάτι; Ξέρει κανείς το τηλ. για Oxford University Press;
Εγώ για τις senior τάξεις κάνω την ολοκληρωμένη σειρά Spark της Express Publishing, που θεωρώ ότι είναι βατά βιβλία, πολύ επιοικωνιακά κ ευχάριστα, με διάφορα supplements είτε από άλλα βιβλία είτε από ιντερνετ.
Συμφωνώ με την Evie. Τα βιβλία της Express publishing είναι όντως κορυφαία, για κάθε επίπεδο. Αλλά θα κάνουν τον καλό μαθητή άριστο. Τον μέτριο πιθανότατα να τον κομπλάρουν.