0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος που εχει δουλέψει και το New Trends και το ECPE Honors (both from Burlington) να μου πει πως βλέπει την διαφορά στο βαθμό δυσκολίας των 2 βιβλίων θα το εκτιμούσα! (Δεν εννοώ το περιεχόμενο κλπ το γνωρίζω απλώς θέλω μια γνώμη από κάποιον που τα χει δουλέψει και τα 2 ή έστω κάποιο κομμάτι τους).
Παράθεση από: dynamite στις Ιούλιος 30, 2013, 10:13:38 μμΚαλησπέρα! Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος που εχει δουλέψει και το New Trends και το ECPE Honors (both from Burlington) να μου πει πως βλέπει την διαφορά στο βαθμό δυσκολίας των 2 βιβλίων θα το εκτιμούσα! (Δεν εννοώ το περιεχόμενο κλπ το γνωρίζω απλώς θέλω μια γνώμη από κάποιον που τα χει δουλέψει και τα 2 ή έστω κάποιο κομμάτι τους). Πέρα από το διαφορετικό προσανατολισμό σε πτυχίο που προφανώς τον γνωρίζεις, θεωρώ ότι το new trends είναι εύκολο και σε επίπεδο οριακά Γ1 προς Γ2, ενώ το ECPE Honors αγγίζει ξεκάθαρα το Γ2 αν και όχι απαιτητικό.
καλησπέρα! Μήπως έχει δουλέψει κανείς coursebook που να καλύπτει ικανοποιητικά και writing? Μια μαθήτρια μου δε θέλει να κάνει εξτρα έκθεση και κοιτάζω να τα βολέψω όλα σε ένα...Είναι c senior..Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα η μάλλον καλημέρα και απο εμένα. Πριν 8 μήνες ανέλαβα για πρώτη φορα ενήλικη μαθητρια(25 ετών) και κάναμε γνωστή σειρά εκδοτικού οίκου για ενήλικες επίπεδο Α1-Α2. Το θέμα είναι πως παραπονιέται πως το βιβλίο είναι βαρετό(καθε αλλο κατα την γνώμη μου) και πυκνογραμμένο. Θέλει κάτι διαφορετικό για να συνεχίσουμε ,περισσοτερο με θεματολογια teen. Εχω δουλεψει το Enterprise μονο και το Activate. Το θέμα ειναι πως συνεχιζω.....με βιβλια C class h D class. ΕΧΩ ΛΊΓΟ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ. THANKS IN ADVANCE.
@ dynamiteδε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μ ' αυτά που λες..Έτσι δουλεύω και γω, με writing από a senior...Τώρα τελευταία όμως έχει δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία γονιών που θέλει τα πάντα σε όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες και με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα...Όλα αυτά μαζί δεν γίνονται και την πληρώνει πάντα ο μαθητής...Και στο τέλος αναρωτιούνται κιόλας γιατί το παιδί τους παρουσιάζει αδυναμία στο γραπτό λόγο...Αφού τους έχεις εξηγήσει 1000 φορές τα πάντα...