0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανω ολο το πακετο του choices d κ αν τραβαει ο μαθημτης κ το towards mastering, ξεκινω με τα σχολεια προσπαθω να τελειωσω μεσα μαη πριν τις εξετασεις γυμνασιου με 3 ωρες την βδομαδα κ παντα μα παντα κακος - καλος μαθητης εχω θεμα. δεν προαλαβαινω να το τελειωσω. ασε που παντα δυσκολευονται στη μεταβαση απο c σε d... για πειτε μηπως κανω κατι λαθος...
Νομίζω ότι για τόσο διευρυμένο πακέτο, ο χρόνος είναι λίγος, ειδικά αν χάνονται ώρες μέσα στη χρονιά λόγω ασθενειών, εκδρομών κλπ. (έχεις υπολογίσει πόσες ώρες κάνετε μάθημα συνολικά?)Κατά τη γνώμη μου οι πιθανές λύσεις είναι οι εξής:1. Αρχίζεις νωρίτερα και τελειώνεις αργότερα μέσα στη χρονιά2. Κάνεις μερικά πασαλείμματα (περνάς ελαφρά writing, speaking και επαναληπτικές ασκήσεις)3.
Συνολικα βγαινουν καπου στις 90ωρες (που δεν τις θεωρω λιγες )
1. αυτο θελω να το κανω αλλα κανεις δεν ξεκινα πριν τα σχολεια κ θελω να συνεχισω ειτε με λιγα μαθηματα μεσα στις εξετασεις ειτε μετα αλλα παλι βρισκω πορτα. για αυτο ρωταω αν εσεις σε τετοιες ταξεις γυμνασιου συνεχιζετε μετα ή ενδιαμεσα των απολυτηριων εξετασεων;
2. αυτο το σκεφτομαι σαν λυση γιατι πχ. κανω κ Mid + end of year tests μαζι με 2 επαναληπτικα μαθηματα που σοοσ να 'ναι τρωνε ωρες μαθηματων. και ισως να βαζω τα units tests σε εξτρα ωρες (και ας μην τις πληρωνομαι)
4. οχι αυτο δεν το δεχομαι
εχεις δικιο για το τελευταιο, εχω βρει κ εγω πολλα βιβλια μου παλια ουτε τα μισα να εχω γραμμενα. αλλα κανει καποως στους γονεις να μην εχεις τελειωσει το βιβλιο...
αα επεισης για το θεμα των τεστς εχω σκεφτει να του το αφηνω να το συμπληρωνει αλλα σκεφτομαι οτι ειτε θα αντιγραφει ειτε οτι δεν θα ειναι τοσο συγκεντρωμενος.