0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα μάθημα μου. Κάνω ιδιαίτερο σε μια κοπέλα που φέτος κάναμε την C class και έδωσε και το ket, είναι δυνατό μυαλό και πολύ μελετηρή και λέω να μην την πάω στην D αλλά να της κάνω ένα απαιτητικό intermediate, μια και ξεκίνησε αργά τα αγγλικά και θέλει να πάρει και proficiency ως την β' λυκείου, τώρα θα πάει β' γυμνασίου.Πιστεύεται ότι θα πετύχει κάτι τέτοιο γιατί πάντα παραλέιπω την Ε και όχι την D. Kαι θα ήθελα ακόμα να μου προτείνεται κάποιο απαιτητικό βιβλίο. Φέτος κάναμε την σειρά HOT SHOTS 3 και την φαίνονταν εύκολο...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
Γεια σας! Τι κάνετε; Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα ιδιαίτερο μου, μιας και δυσκολεύομαι πολύ στην επιλογή βιβλίου. Ο μαθητής μου είναι 9 χρονών και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει την 1η κανονική/Elementary A/Senior A/A2 (γράφω την τάξη και το επίπεδο με πολλούς τρόπους για να είναι όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται). Στις τάξεις Junior A και Junior B χρησιμοποιήσαμε τα Toy Box A και
Kαλημερα. Αν θέλεις οπωσδήποτε ολοκληρωμένη σειρά, μια πολύ καλή είναι η Cosmic Kids των εκδόσεων Longman. Καλύτερη από άλλες του είδους γιατί εκτός του ότι είναι οργανωμένη, επικεντρώνεται σε αυτά που πρέπει να διδαχθούν και δεν περνάει τα διάφορα γραμματικά φαινόμενα επιφανειακά. Επίσης παρα πολύ καλή είναι και η σειρά heroes των εκδ. Oxford. Προσωπικά προτιμώ τη δευτερη, αλλά αν πρέπει να τρέξεις, προτίμησε οπωσδήποτε την πρώτη.Τωρα αν δεν ήθελες companion, θα σου ελεγα ότι τα καλύτερα βιβλία για seniors που εχω δουλέψει ειναι τα More των εκδοσεων Cambridge κι ας είναι ελαφρώς παλιότερα. Εκπληκτικά βιβλία από κάθε άποψη.Επίσης μια σημείωση στην τάξη που αναφέρεις. Η Α' senior δεν ειναι επιπεδο Α2, αλλά Α1. Στο επίπεδο Α2 (
Για μένα, τα Burlington είναι καλά μονο σε μεγαλύτερα επίπεδα (