0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά τη γνώμη μου, σπάνια φταίει το βιβλίο. Αλλού να αναζητάς πρώτα την αιτία του κακού. Αυτή μπορεί να είναι ο καθηγητής, ο τρόπος διδασκαλίας ή κι ο ίδιος ο μαθητής που μπορεί π.χ. να αντιμετωπίζει κάποια μαθησιακή δυσκολία ή να μη διαβάζει, γιατί δεν έχει κίνητρο. Το βιβλίο μπορεί να έχει κάποιες ελλείψεις αλλά για τέτοια τραγικά κενά δεν ευθύνεται. Άλλωστε άλλος το χρησιμοποιεί και κάποιος άλλος το διαβάζει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη σειρά αυτή αλλά για όποια και να μιλούσες τα ίδια θα σου έλεγα. Κοίτα SuperCourse για βιβλία που συνδυάζουν τάξεις. Και πάλι δεν τα έχω χρησιμοποιήσει - τα έχω δει στον κατάλογό τους.
Lucimar, οχι και mastering grammar and lexis! θα λαλησουν ασε που ειναι στην ιδια φιλοσοφια με το towards απλα για επιπεδο b2. απο που θα πρωτοκανεις γραμματικη και ποσο λεξιλογιο θα αφομιωσουν αν τους εχει να μαθουν και απο το coursebook και απο το towards και απο το mastering; απο skills book μου αρεσει πολυ το plus - mm publications. αν θες κατι καθαρα για εκθεση μονο, ριξε μια ματια κ στο writing b1 for all - supercourse. δεν το εχω δουλεψει αλλα νομιζω βοηθαει πολυ ακομα κ αυτους που δεν εχουν ιδεα απο εκθεση.
Θα' θελα να μοιραστώ 2 σκέψεις μου:2. Επειδή μου αρέσε η ιδέα να χρησιμοποιώ και στα ιδιαίτερα μαθήματα IWB software, όπως κάνουν στο φροντιστήριο, αλλά σε κάποιο laptop που πιθανόν να έχουν οι γονείς.. είχα κοιτάξει να αγοράσω αλλά έβλεπα κάτι απαγορευτικές τιμές (π.χ. Express Publishing, 80-100 ευρώ). Και παρήγγειλα το Teacher's Book του Cosmic B1+ από Longman και ήρθε δωρεάν με το software (όχι το ieBook, αλλα το IWB) που δουλεύει θαυμάσια σε υπολογιστή και φυσικά θα το χρησιμοποιήσω.
Η Burlington σου ανοίγει καρτέλα καθηγητή και μπορεί να σου στείλει έως 3 βιβλία το χρόνο δωρεάν.
edit: το cosmic ειναι της
αυτο πως γινεται; γτ εγω παραγγελνω απο το site τους για μαθητες μου αλλα δεν εχω δει κτ