0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια μέρα την εβδομάδα δε νομίζω να προλάβετε να βγάλετε ύλη και στο τέλος δε θα μείνει και τίποτα στο παιδί γιατί θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Καλύτερα δύο 45λεπτα τη βδομάδα και θα είστε άνετα, αν μιλάμε για τάξεις τζούνιορ.
Συνάδελφοι καλημέρα και καλή σχολική χρονιά σε όλους.Κάνω μια ερώτηση παρεμφερή σε αυτό το νήμα γιατί δεν ξέρω που να την εντάξω.700 ώρες αγγλικών σε τάξη των 10 ατόμων εφηβηικής ηλικίας με δυνατούς μαθητές στην πλειοψηφία τους σε τι επίπεδο μπορούν να οδηγήσουν κατά προσέγγιση; Στο Ευρωπαϊκό Κάδρο για τις γλώσσες είδα ότι το
Γεια σας!Θα αναλάβω πρώτη φορά ιδιαίτερο. Είναι ένα κοριτσάκι τετάρτη δημοτικού που έχει κάνει 2 χρόνια φροντιστήριο, υποθέτω λοιπόν ότι είναι σε επίπεδο A class. Δεν ξέρω ποια βιβλία έκανε πριν, θα το μάθω αύριο που θα συναντηθούμε. Πρέπει να της κάνω κάποιο τεστ για να δω τι ξέρει ως εδώ;Δεν έχω ιδέα από βιβλία, εκτός από τη σειρά Super Course που διδάχτηκα εγώ ως μαθήτρια. Ήταν καλή μπορώ να πω.Ποια σειρά μου προτείνετε; Μια φίλη που κάνει χρόνια ιδιαίτερα μου είπε για το On Course του Γρίβα.Μπορώ να τα πάρω με κάποια έκπτωση εγώ; Για το παιδί θα αναλάβει να τα αγοράσει ο γονέας ή μπορώ να επέμβω παίρνοντάς τα από κάπου θα έχουν επίσης έκπτωση;Είμαι ανίδεη όπως καταλαβαίνετε και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορύσε κάποιος να με διαφωτίσει. Ευχαριστώ!ΜΗΝ πάρεις Griva, SuperCourse και ξερό ψωμί- δωρεάν βιβλία καθηγητών, CDs, υποστήριξη κτλ. Ο Grivas έχει άπειρα λάθη, σε βάζει να πληρώσεις το βιβλίο σου, χάλια εξυπηρέτηση, απαρχαιωμένο υλικό...
Γεια σας!Θα αναλάβω πρώτη φορά ιδιαίτερο. Είναι ένα κοριτσάκι τετάρτη δημοτικού που έχει κάνει 2 χρόνια φροντιστήριο, υποθέτω λοιπόν ότι είναι σε επίπεδο A class. Δεν ξέρω ποια βιβλία έκανε πριν, θα το μάθω αύριο που θα συναντηθούμε. Πρέπει να της κάνω κάποιο τεστ για να δω τι ξέρει ως εδώ;Δεν έχω ιδέα από βιβλία, εκτός από τη σειρά Super Course που διδάχτηκα εγώ ως μαθήτρια. Ήταν καλή μπορώ να πω.Ποια σειρά μου προτείνετε; Μια φίλη που κάνει χρόνια ιδιαίτερα μου είπε για το On Course του Γρίβα.Μπορώ να τα πάρω με κάποια έκπτωση εγώ; Για το παιδί θα αναλάβει να τα αγοράσει ο γονέας ή μπορώ να επέμβω παίρνοντάς τα από κάπου θα έχουν επίσης έκπτωση;Είμαι ανίδεη όπως καταλαβαίνετε και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορύσε κάποιος να με διαφωτίσει. Ευχαριστώ!