0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos01 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 09:15:52 pm3. Απαγορεύεται να τους καλούν για να παρευρίσκονται σε εθνικές ή θρησκευτικού χαρακτήρα γιορτέςγια το 3ο να ρωτήσω κάτι...όταν λες εθνικές γιορτές εννοείς ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου ή την παραμονή που γίνεται η γιορτή?γιατί ανήμερα οι ωρομίσθιοι έτσι κι αλλίως δεν τις παίρνουν τις ώρες οπότε γιατί να πάνε στο σχολείο ή τελοσπάντων να συνοδέψουν τα παιδιά στην εκκλησία, την παρέλαση κτλ κτλ. οσο για την παραμονή -την ημέρα της γιορτής στο σχολείο - τις ώρες τις παίρνουν άρα θα 'πρέπει'/καλό θα ήταν να είναι εκεί έτσι δεν είναι?
3. Απαγορεύεται να τους καλούν για να παρευρίσκονται σε εθνικές ή θρησκευτικού χαρακτήρα γιορτές
Επειδή έχω ακούσει για πολλά παρατράγουδα σε σχέση με τους τους ωρομίσθιους, ας δούμε τι δικαιωματα έχουν:1. Απαγορεύεται να κάνουν υπηρεσίες στα διαλείμματα
Επειδή έχω ακούσει για πολλά παρατράγουδα σε σχέση με τους τους ωρομίσθιους, ας δούμε τι δικαιωματα έχουν:1. Απαγορεύεται να κάνουν υπηρεσίες στα διαλείμματα2. Απαγορεύεται να είναι υπεύθυνοι τμήματος3. Απαγορεύεται να τους καλούν για να παρευρίσκονται σε εθνικές ή θρησκευτικού χαρακτήρα γιορτές4. Απαγορεύεται, σε περίπτωση που μια ημέρα έχουν πάνω από μία ώρα, να υπάρχει κενό ενδιάμεσα. Το ωράριο πρέπει να είναι συνεχόμενο5. Το διάλειμμα, σύμφωνα με επεξήγηση του υπουργείου, δεν θεωρείται μέσα στην ώρα του ωρομίσθιου.
η εκμεταλευση σε ολο το μεγαλειο της
Παράθεση από: catwoman2 στις Φεβρουαρίου 07, 2009, 08:10:20 pmη εκμεταλευση σε ολο το μεγαλειο τηςυπερβολές!
Εγώ θέλω να συνοδέψω τους μαθητές δημοτικού σε μια μονοήμερη εκδρομή! Εκείνη την ημέρα όμως έχω κανονικά μάθημα στο σχολείο που πάει εκδρομή αλλά και σε ένα άλλο! Τι πρέπει να κάνω; Παίρνω τον διευθυντή του άλλου σχολείου και ενημερώνω και οι ώρες μπαίνουν κανονικά ή τον προϊστάμενο;;;;