0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοί μπορούν να μου πουν ότι θέλουν.......Εσύ που είδες την απάντηση του ΥΠΕΠΘ?? Και συγνώμη που σε ξαναρωτώ αλλά όταν μίλησα με το υπουργείο σήμερα το πρωί με αφήσαν λίγο "μετέωρη" και μάλιστα μου δημιούργησανε μία αίσθηση αβεβαιότητας!! Γιαυτό επειμένω
Συναδελφε το σεμιναριο ΜΕΥ-ΚΕΑΤ της παιδιατρικης που τρεχει ηδη ειναι το μονο που εχει καταθεσει πληρες και αναλυτικο προγραμα στο ΥΠΕΠΘ και εχει παρει εγγραφη εγκριση.Το παρακολουθω και ειναι υψηλοτατου επιπεδου και αυστηρο...οχι οπως καποια αλλα..........ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ......... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ.......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ο νόμος λέει ότι τα σεμινάρια πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ετήσια και διάρκειας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400 ωρών και να γίνονται από πανεπιστήμιο. Όποιος αποφασίσει να κάνει σεμινάρια με την ελπίδα να διοριστεί, πρώτον ας προσέξει να κάνει τα σωστά σεμινάρια και δεύτερον (και πιο σημαντικό για μένα) να έχει μεράκι να ασχοληθεί με την ειδική αγωγή. Είναι κρίμα να μπάινουν άνθρωποι σε έναν τοσο ευαίσθητο χώρο απλά και μόνο για να μαζέψουνπροϋπηρεσία και μόρια. Τά παιδιά με Ε.Α έχουν διαφορετικά προβλήματα, διαφορετικές απαιρήσεις και διαφορετικές ανάγκες από τα υπόλοιπα παιδιά, και η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτητική. Πρέεπι να το αγαπάς για να το κάνεις.... Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο και ξέρω