0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Πήρα και εγώ τηλ και μου το είπαν.Μπορούμε όμως να είμαστε σίγουρες?Στο υπουργείο που πήρα και εκεί τηλ δεν ήξεραν σίγουρα.
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο που διοργανώνει Το Εργαστήριο Νευροψυχολογίας του Τμήματος Ειδικής Αγωγής (ΠΤΕΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Αθήνα και
Παράθεση από: efi_a στις Ιουλίου 28, 2009, 02:03:38 pmΚαλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο που διοργανώνει Το Εργαστήριο Νευροψυχολογίας του Τμήματος Ειδικής Αγωγής (ΠΤΕΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Αθήνα και
Παίρνουν τελικά ωρομίσθιους ή αναπληρωτές με τα σεμινάρια αυτά;για φιλολόγους -ξέρει μήπως κανείς;Εγώ παρακολούθησα το σεμιναριο Του πανεπιστημίου μακεδονιας το2006-2007. στο μεταξύ με κάλεσαν αναπληρώτρια στο τέλος Γενάρη, ωστόσο καταφερα και το ολοκλήρωσα.Την επόμενη χρονια που κατέθεσα τα χαρτιά μου και για τα ΣΜΕΑ έφυγα αναπληρώτρια σε κανονικο σχολείο .Δεν με καλεσαν σε σχολείο Ειδικής αγωγής σημειωτέον οτι είχα και BRAIL και ένα κύκλο Νοηματικής.Αυτα απο την προσωπική μου εμπειρία .Αν καποιος αλλος εχει καποια πιο αισιόδοξη απαντηση ας την παραθέσει
kalimera!!!tha ithela na rotiso tin sxoliki xronia pou mas perase ektos apo ta seminaria eidikis agogis pou diorganose to panepistimio thesalias pios allos foreas ekane seminaria ta opoia teliosan ton iounio tou 2009;sas euxaristo!!!