0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα και στην ειδική θα ισχύσουν τα ίδια. ΑΣΕΠ χωρίς προυπηρεσία.
Εγώ από τη μικρή μου πέιρα, ένα πράγμα ξέρω. Αν κάποιος θέλει κάτι, το καταφέρνει!Και γω κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου δούλευα, στο εξωτερικό, full-time και τελείωσα. Δεν λέω ότι ήταν εύκολο. Ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά το ήθελα και το έκανα. Το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι φίλοι και γνωστοί μου, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα
Παράθεση από: emmaki στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:10:37 pmΕγώ από τη μικρή μου πέιρα, ένα πράγμα ξέρω. Αν κάποιος θέλει κάτι, το καταφέρνει!Και γω κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου δούλευα, στο εξωτερικό, full-time και τελείωσα. Δεν λέω ότι ήταν εύκολο. Ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά το ήθελα και το έκανα. Το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι φίλοι και γνωστοί μου, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδααυτο προσπαθω να εξηγησω.στην ελλαδα δεν υπαρχει τετοιο μεταπτυχιακο, που να μπορεις δλδ να δουλευεις.το εαπ δεν εχει ειδικη αγωγη και ο βολος πεφτει λιγο μακρια οταν δουλευεις 10ωρα (και σαββατοκυριακο).μου ειπαν για ενα πανεπιστημιο στην αγγλια, θα το ψαξω
Παράθεση από: bubuka στις Νοεμβρίου 13, 2009, 04:56:38 pmαν δεν εισαι διορισμενος,ΔΕΝ μπορεις να παρακολουθησεις ενα μεταπτυχιακο full time. πιστευεις οτι αν υπηρχε τροπος δεν θα το εκανε τοσος κοσμος? θα πηγαινε να δωσει τοσα λεφτα σε σεμιναρια κοροιδιας?Σε γενικές γραμμές ναι, τα περισσότερα μεταπτυχιακά δεν συνδιάζονται με δουλειά, όμως υπάρχει για παραάδειγμα και ο
αν δεν εισαι διορισμενος,ΔΕΝ μπορεις να παρακολουθησεις ενα μεταπτυχιακο full time. πιστευεις οτι αν υπηρχε τροπος δεν θα το εκανε τοσος κοσμος? θα πηγαινε να δωσει τοσα λεφτα σε σεμιναρια κοροιδιας?