0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιμενεις να σου απαντησω τωρα σε αυτα που ειπες?δεν θα πεσω στο επιπεδο σου.αν δεν θελετε συμβουλες απο ατομα που γνωριζουν κι αν ξερετε το καλο σας τοτε μην μπαινετε να ρωτατε.και εσυ προσωπικα κατσε να φτιαξεις το υφακι και το στυλακι σου και μετα αναζητησε τροπο να εισβαλλεις σε κανα σχολειο που πολυ αμφιβαλλω αν ατομα σας και εσενα καταφερνουν και πολλα και στη ζωη τους με το μυαλο που κουβαλαν.αυτα....και για να κλεισω το θεματακι γιατι εγω ηθελα να βοηθησω αλλα πολλοι απο δω μεσα δεν πατε καλα και τελικα θα βρω και τον μπελα μου, σταματαω,δεν προκειται να ξαναβοηθησω κανεναν κι ας ξεστραβωθειτε μονοι σας γιατι εσεις εχετε αναγκη να ξεστραβωθειτε κι οχι εγω...καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανετε λοιπον αφου ξερετε το καλο σας και ειστε βεβαιοι για τις αποψεις σας.
μα ζουμε στην ιδια χωρα ή οχι?αν εσεις δεν ξερετε τι σας γινετε δικο σας προβλημα...δεν λεω κατι που δεν ακουσα ή δεν ειπωθηκε απλα εσεις ειστε ανενημερωτοι...καντε λοιπον οτι θελετε ... μετα απο 1 χρονο ομως μην κατηγορειτε τα πανεπιστημια και τους φορεις σεμιναριων οτι δηθεν εκλεψαν τα λεφτα σας γιατι εδω περα καποιοι οπως και εγω σας λεμε οτι ειναι ματαιο αν δεν εχετε επιτυχια στον ασεπ ή ορεξη για να διαβασετε σε ασεπ...το παραθυρο της ειδικης κλεινει για οσους δεν εχουν επιιτυχια σε ασεπ..αν θελετε να θωπευετε τα αυτια σας καντε το..εμενα δεν με ενδιαφερει...εγω να ενημερωσω θελω αλλα μαλλον εδω εσεις θελετε να ακουτε οτι ενα σεμιναριο θα σας διορισει...καντε ονειρα λοιποιν αναμεταξυ σας αφου δεν καταλαβαινετε. . .
ρε παιδια δεν καταλαβαινω, γιατι τα βαλατε με την Vania?επειδη ειπε αυτο που εχει ακουσει ή τελος πάντων τη γνώμη της;εδω ειναι forum ...hello...!!αυτο κανουν όλοι!!το ασχημο ειναι απευθυνεις χαρακτηρισμούς σε κάποιον επειδη είπε κατι που δεν εχεις ακούσει εσυ.τελος πάντων, εγω άλλο θέλω να πω, σχετικά με το ζήτημα του ασεπ στην ειδική αγωγή (οτι θα γίνει το 2010/2011 δεν τπ διαπραγματευομαστε ετσι;)πρόκειται για έναν διαφορετικό ασεπ απο αυτό της γενικής αγωγής, στον οποίο θα μπορούν να μετέχουν όσοι έχουν μεταπτυχικο/διδακτορικο/σεμιναριο στην ειδικη αγωγη;ή όλοι θα δίνουμε τον ίδιο ασεπ και έπειτα ανάλογα με τα προσόντα του καθενός και αφου έχει περάσει (φυσικά) θα πηγαίνει σε αντίστοιχο γενικο / ειδικό τομέα;
Θα απαντήσω εγω γιατί φαντάζομαι οτι η Vania δεν θα ξανασχοληθεί με το θέμα και να πω οτι λυπάμαι για τη στάση ορισμένων.... Oτι θα γίνει ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής μου το χαν πει απο το ΥΠΕΠΘ όταν έγινε ο προηγούμενος διαγωνισμός. Συγκεκριμένα είπαν οτι δεν πρόλαβαν να οργανωθούν απο το ΑΣΕΠ τότε και αναμένεται στον επόμενο. Όσο για την κατάργηση των επ.δικαιωμάτων των επιμορφωμένων απο σεμινάρια ειδικής επειδή κινούμαι σε κύκλους εκπαιδευτικών Α/βαθμιας ξέρω οτι κάποιοι της ειδικής αγωγής (απο διδασκαλέια-μεταπτυχιακά-παιδαγωγ. Βόλου) κινήθηκαν νομικά για να καταργηθούν.
αγαπητοι συναδελφοι ολα τα καναλια ανακοινωνουν τις μεταρρυθμισεις που θα γινουν στα ειδικα σχολεια,πδσ,εκκλησιαστικα κ αλλου και εσεις λετε οτι δενιπει τιποτε?ψαξτε το λιγο.εγω γ το καλο σας το λεω.εσεις θα χασετε τα λεφτουδακια σας...καλα,για της ειδικης αγωγης τον διαγωνισμο ασεπ και για τον ασεπ ως βασικο κριτηριο και το κλεισιμο παραθυρων δεν ακουσατε τιποτε?οσον αφορα τον εμμεσο τροπο σας συγγνωμη αλλα αυτο που λες ειναι κατι λιγοτερο απο κατακριτεο...δλδ θα εκμεταλλευτουμε τα παιδακια με τα τοσα προβληματα αντι να κατσουμε τον κ@#$λο μας κατω να διαβασουμε για ασεπ???δλδ γιατι σε αυτην την χωρα οτι προσπαθουν καπου να μπουν με εμμεσο τροπο???αμενος τροπος δεν υπαρχει?