0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αδικια δεν ειναι που τα αναγνωριζει μονο για την δευτεροβαθμια και οχι για την πρωτοβαθμια(νηπιαγωγοι) Κι εμεις τα "σταξαμε" τα 3.400, χωρις να ειμαστε πλουσιοι...και δεν μας τα αναγνωριζει καθολου...Ενω το ιδιο σεμιναριο το θεωρει καταλληλο για τους εκπαιδευτικους δευτεροβαθμιας και για τους διορισμενους (καθως μπορουν να παρουν αποσπαση στην ειδικη αγωγη με αυτο το σεμιναριο)... Θα μου πειτε "μα βγαινουν νηπιαγωγοι ειδικης αγωγης απο το πανεπιστημιο του
Φυσικα και δεν κρεμαστηκα στο σεμιναριο... Στον ασεπ εγραψα 80%, αλλα δεν ηταν αρκετο ουτε καν για αναπληρωτρια...Διαβαζοντας τα πρακτικα της
Παλια γιατι μπορουσαν?τα ιδια μαθηματα και περισσοτερα εχουν τωρα απο οτι παλαιοτερα.Τα πραγματα ειναι απλα.Οποιος εχει τα κονε προωθει το "τμημα του".Αυτο που λες emmaki με το οσοι προλαβαν δουλεψαν δεν ισχυει.Υπαρχουν ατομα που δουλευουν αφου πηραν το πτυχιο προπερσι και κανανε φυσικα ΚΑΙ το σεμιναριο!Το τι θεωρειτε προσον για την ΕΑ ποιος το κρινει?οτι γουσταρουν κανουνε.Και του Μακεδονια κατευθυνση ειναι και δεν θεωρουσαν παλια οτι εχουν τα προσοντα.Τρεξανε στα δικαστηρια και τωρα γινεται χαμος.Τεσπα ειναι τεραστια αυτη η συζητηση και δεν βγαζει πουθενα...ο καθενας απο οπου και αν βγαινει ας κοιταξει να προσφερει το καλυτερο στα παιδια με εεα.
Σε κάποια πράγματα σθμφωνώ και σε κάποια διαφωνώ, όμως μου φαίνεται ότι ρίχνεις το βάρος στον κόσμο που προσπαθεί να βρει δουλειά και όχι σε αυτούς που φτιάχνουν ένα σύστημα κομμενο και ραμμενο στα μέτρα τους
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και η τυχη μετράει, η ηλικία που θα αποφασίσεις να το κάνεις, η εποχή(ας πούμε τώρα γίνεται ένας χαμός στην οικονομία), Δεν είναι μόνο το θέλω στη ζωή δυστηχώς.