Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς φαίνεται ότι μπαίνουν μόνο πληροφορικάριοι εδώ... Μπορεί και εμένα να με συμφέρει η Πληροφορική στο Δημοτικό να γίνεται από ΠΕ19-20 καθότι και έγω είμαι, όμως χρειάζεται κάποιος να έχει τελειώσει πανεπιστημιακή σχολή για να διδάξει πληροφορική στο Δημοτικό; Ενας σωστά κατηρτισμένος δάσκαλος θεωρητικά θα κάνει καλύτερη δουλειά, έχοντας και γνώση των σχολικών μαθημάτων. Αυτό που μας σώζει προς το παρόν είναι η ασχετοσύνη των Δασκάλων σε θέματα νέων τεχνολογιών...
Τι μέλλει γενέσθαι;
... ή μαλλον οι απαντήσεις που έχω είναι πολύ απαισιόδοξες...
Παράθεση από: momos στις Ιουλίου 10, 2006, 10:06:03 pm... ή μαλλον οι απαντήσεις που έχω είναι πολύ απαισιόδοξες... Για ποιους;
Παράθεση από: momos στις Ιουλίου 10, 2006, 10:06:03 pm... ή μαλλον οι απαντήσεις που έχω είναι πολύ απαισιόδοξες... Πιστεύεις θα μπει η Πληροφορική στο κανονικό πρόγραμμα ή όχι;
Εδώ τα ολοήμερα που λειτουργούν τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχουν εξοπλιστεί με υπολογιστές, πως είναι δυνατόν να ενσωματώσουν τη χρήση των υπολογιστών στα υπόλοιπα μαθήματα, αφού αυτό θα απαιτεί δύο και τρεις διαφορετικές αίθουσες υπολογιστών σε κάθε σχολείο;