Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να λήξει η χρηματοδότηση από ρην Ε.Ε. αλλά το ολοήμερο δε θα σταμήσει να λειτουργεί.
Παράθεση από: miss_pc στις Νοεμβρίου 01, 2007, 07:34:46 pmΜπορεί να λήξει η χρηματοδότηση από ρην Ε.Ε. αλλά το ολοήμερο δε θα σταμήσει να λειτουργεί.Δε θα σταματήσει; Αν δεν έχουν λεφτά τώρα, μετά τη λήξη χρηματοδότησης, τί θα γίνει;Μπορείς σε παρακαλώ να το επιβεβαιώσεις αυτό;Πάντως στο:http://www.info3kps.gr/showproclamation.asp?tab=4&id=2083&keywords=ΟΛΟΗΜΕΡΑ&exactKeyword=λέει ότι:"Η προθεσμία (31/12/2008) αφορά την υλοποίηση του συνολικού έργου."Πιστεύω ότι όταν υλοποιείται ένα έργο, μετά σταματάει και άποψη μου είναι ότι τα εργαστήρια που δημιουργήθηκαν/θούν στο έργο αυτό, θα χρησιμεύσουν για το μάθημα που θα μπει στα δημοτικά (Πολύ αισιόδοξος είμαι τώρα τελευταία )
δεν μπορεί ξαφνικά να πουν στους γονείς "δυστυχώς τώρα κόψτε το κεφάλι σας να βρείτε πού θα αφήνετε τα παιδιά σας μετά τη μία το μεσημέρι".
Παράθεση από: stakons στις Νοεμβρίου 02, 2007, 08:21:59 amδεν μπορεί ξαφνικά να πουν στους γονείς "δυστυχώς τώρα κόψτε το κεφάλι σας να βρείτε πού θα αφήνετε τα παιδιά σας μετά τη μία το μεσημέρι". Ωχ τώρα έθιξες ένα θέμα που από καιρό ήθελα να θέσω. Το θέμα δεν είναι να αφήνουν οι γονείς τα παιδιά στο ολοήμερο για να γινόμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί, νταντάδες. Το ολοήμερο δημιουργήθηκε για να αποκτήσουν παραπάνω γνώσεις τα παιδιά ή να συμπληρώνουν τις ήδη υπάρχουσες. Σε ένα σχολείο που είμαι, έρχεται μια μάνα και παίρνει το παιδί της στη μέση του μαθήματος επειδή εκείνη την ώρα σχόλασε από τη δουλειά της. Έρχεται η γιαγιά του άλλου παιδιού γιατί αργότερα θα κοιμηθεί κλπ κλπ. Το σχολείο γενικά πρέπει να κλειδώνει μέχρι τις 16.15Διακόπτουν το μάθημά μου και ταυτόχρονα το παιδί χάνει βασικά πράγματα που έχουν ειπωθεί στο μάθημα με αποτέλεσμα να έχει ελλείψεις. Μίλησα με τον υπεύθυνο του ολοήμερου και μου λέει: "Αν κλειδώσουμε το σχολείο, οι περισσότεροι γονείς θα τα σταματήσουν από το ολοήμερο γιατί δε θα τους βολεύει"
Το θέμα είναι, επαναλαμβάνω, γνωρίζει κανείς κάπως πιο υπεύθυνα αν υπάρχει έστω και σαν μικρή πιθανότητα, πέρα από το τι κάνουν στην Ευρώπη, να μπει η πληροφορική στα δημοτικά;
Ναι!!! Μπορώ να πω ότι ο πρώτος κύριος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μόνιμος μάλιστα!!! Το τι γίνεται πίσω από την πλάτη των πληροφορικών είναι άλλο πράγμα!!! Αλλά και στον δεύτερο κύριο ναι μεν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά του αλλά ας περιοριστεί στο αντικείμενό του.
Και ρωτάω: Για να στήσω έναν δικτυακό τόπο, από πότε χρειάζομαι την άδεια ενός πληροφορικού; Πρέπει να έχεις γνώσεις πληροφορικής για να κάνεις κάτι τέτοιο?