Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jaffar στις Μαρτίου 18, 2008, 12:06:59 amΠόσες δημοσιεύσεις έχεις σε διεθνή περιοδικά για να κρίνεις αυτούς τους ανθρώπους?Δηλαδή όποιος έχει πιο πολλές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά είναι και καλύτερος;
Πόσες δημοσιεύσεις έχεις σε διεθνή περιοδικά για να κρίνεις αυτούς τους ανθρώπους?
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καβαλήσει το καλάμι και στο τέλος καταλήγουν να έχουν ΤΑ κόμπλεξ
Και για να καταλήξουμε στο θέμα μας...δεν νομίζω ότι κάποιος με πτυχία , μεταπτυχιακά και...και..και να έχει και όνειρο ζωής να διδάξει πληροφορική στα δημοτικά
Έχετε κανένα σοβαρό επιχείρημα? Γιατί αν δεν έχετε τότε είναι φανερό ότι βγάζετε προς τα έξω τα κόμπλεξ που έχετε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.
Τελικά μετά από κάποια προσπάθεια καταφέρνω να συνδεθώ ώστε να καταθέσω την άποψη μου η οποία δεν είναι και απαραίτητα σωστή. Μόλις ετοιμάζομαι να γυρίσω μόνιμα στην Ελλάδα μετά από σπουδές στο εξωτερικό
Και ξέχασα το σημαντικότερο πριν είπα στο πρώτο μήνυμα ότι έχω συναντήσει τρομερούς ερευνητές που όμως δεν μπορούν να διδάξουν σωστά. Οι μισοί το είπαν μόνοι τους σε προσωπικές συζητήσεις
Το ξαναστέλνω με κόμματα για να στην σπάσω και πέρα από την πλάκα το πρόβλημα το απέκτησα στην Αγγλία όταν σταμάτησα να γράφω ελληνικά και έγγραφα αγγλικά με ένα πρόγραμμα που τα έκανε όλα μόνο του «Αυτό το λέω και επίτηδες για να φωνάξει κανένας δάσκαλος από παραπάνω «Είδατε τη κάνει η τεχνολογία»..