Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: john-pe20 στις Φεβρουαρίου 05, 2008, 10:18:50 pmΔείτε αυτό και θα καταλάβετε ποιούς εννοεί.....http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20080205p.phpΜε άλλα λόγια θα κάνουν σεμινάρια σε 15.000 ΠΕ02, 03, 04, 60 και 70 και 3.200 ΠΕ19-ΠΕ20;
Δείτε αυτό και θα καταλάβετε ποιούς εννοεί.....http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20080205p.php
Αφορά μόνο τους μόνιμους και αναπληρωτές η επιμόρφωση ή μπορούν και οι ωρομίσθιοι να λάβουν μέρος, ε?
Τελικά μετά από κάποια προσπάθεια καταφέρνω να συνδεθώ ώστε να καταθέσω την άποψη μου η οποία δεν είναι και απαραίτητα σωστή. Μόλις ετοιμάζομαι να γυρίσω μόνιμα στην Ελλάδα μετά από σπουδές στο εξωτερικό με απώτερο σκοπό να ασχοληθώ με τι άλλο με την διδασκαλία όχι της πληροφορικής αλλά της κοινωνίας της πληροφορίας.
και για κάποιον κύριο παραπάνω είπε πολλοί δεν ξέρουν τι είναι αλγόριθμος αν ήταν αυτό μόνο δεν θα είχαμε πρόβλημα.
Τα παιδαγωγικά μαθήματα είναι απαραίτητα όχι πάντα όμως ο τρόπος να το διδάξεις παιδαγωγικά είναι απαραίτητος ΟΧΙ το να κάνεις 100 ψυχολογίες. Ο τρόπος που θα το πασάρεις στους μαθητές είναι τρομερά δύσκολος όχι τα γενικά παιδαγωγικά «Λες και η δάσκαλοι κάθε βράδυ διαβάζουν ψυχολογία» η διδασκαλία είναι έμφυτη γεννιέσαι με αυτήν απλά χρειάζεσαι να την επεκτείνεις.
Γνώρισα και Έλληνες αλλά κυρίως ξένους τρομερούς ερευνητές και επιστήμονες οι οποίοι όμως δεν μπορούν να διδάξουν.
Πόσες δημοσιεύσεις έχεις σε διεθνή περιοδικά για να κρίνεις αυτούς τους ανθρώπους?
...2) Για τους αγαπημένους νηπιαγωγούς καλό θα είναι να μην φωνάζουν ότι η πληροφορική προκαλεί δυσλεξία αλλά να φωνάζουν να τους πάνε κάποιον ειδικό για να τους μάθει ΠΩΣ πρέπει να το χρησιμοποιούμαι αυτό το κουτί ώστε να μην προκαλέσει δυσλεξία αλλά να δώσει απεριόριστα θετικά (ότι δεν ξέρουμε δεν είναι πάντα κακό).