Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ekalaitz στις Ιουνίου 19, 2008, 12:39:01 pmΣτα δημοτικά δεν κάνεις κατάρτιση με εξαίρεση ίσως την Πέμπτη και την Έκτη.
Στα δημοτικά δεν κάνεις κατάρτιση με εξαίρεση ίσως την Πέμπτη και την Έκτη.
Όχι δεν ξέρω, δεν είμαι "της παραλίας" σε αντίθεση με σένα που πριν καν διοριστείς έχεις ήδη νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου. Φαντάσου να διοριστείς κιόλας.
Γεια σου jaffar....Δηλαδή αν σου λέγαμε όλοι οι ΠΕ19-20 από το φόρουμ ότι στόχος μας είναι να δουλέψουμε στην
φιλαράκι τι να πώ ολη η ζωή σου μια παράθεση είναι και ένα αγχος για απαντήσεις!!!
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 19, 2008, 01:13:34 pmΓεια σου jaffar....Δηλαδή αν σου λέγαμε όλοι οι ΠΕ19-20 από το φόρουμ ότι στόχος μας είναι να δουλέψουμε στην
Παιδιά νομίζω πως όλο αυτό που γίνεται εδώ πέρα δε βγάζει πουθενά!Πάμε δηλαδή να κάνουμε σύγκριση των γνώσεών μας για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος?Ή αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές σχολές κυρίως ΤΕΙ το επίπεδο των οποίων δεν μπορεί να συγκριθεί με το επίπεδο των ΑΕΙ σε καμία περίπτωση αλλά και με το επίπεδο κάποιων πολύ καλών ΤΕΙ.Εκεί πιστεύω είναι το πρόβλημα, ότι ο κάθε άσχετος λέγεται πληροφορικός!Αρα δε νομίζω πως το θέμα είναι ΑΕΙ ή ΤΕΙ αλλά ποια ΤΕΙ πρέπει να μπουν στους ΠΕ20. Από κει και πέρα για να διδάξουμε πληροφορική στο Δημοτικό δε θέλει γνώσεις πανεπιστήμονα ετσι δεν είναι?Ούτε οι απόφοιτοι αγγλικής φιλολογίας διδάσκουν λογοτεχνία ή γλωσσολογία ή αμερικάνικη ποίηση στα παιδιά. Αν αποφασίσεις να ασχολήθείς με την εκπαίδευση πέρα φύσικα από τις γνώσεις στο αντικείμενό σου το κάνεις γιατί σου αρέσει να διδάσκεις και αγαπάς τα παιδιά. Δόξα τω θεώ το πτυχίο μας μας δίνει και άλλες διεξόδους οπού εκεί πλέον μπορούμε πραγματικά να δείξουμε πόσο καλοί και καταρτισμένοι επιστήμονες της Πληροφορικής είμαστε!
Ούτε οι απόφοιτοι αγγλικής φιλολογίας διδάσκουν λογοτεχνία ή γλωσσολογία ή αμερικάνικη ποίηση στα παιδιά.