0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξεκινάμε τελικά από εβδομάδα!να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη...για να πάρω τα teacher's books τι χρειάζεται; τον αριθμό της άδειας διδασκαλίας;
Παιδιά μου ζήτησε ένας φίλος να του κάνω άγγλικα για να δώσει lower, (δεν τον ενδιαφέρει ποιο πτυχίο). Τα αγγλικά τα έχει αφήσει εδώ και κάτι χρόνια...Εγώ έχω proficiency και σπούδασα και αγγλία οπότε δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει κατευθύνσεις και να μου προτείνει βιβλία? Σκέφτομαι για 4 ώρες/ εβδ. Είναι ευφικτός στόχος λέτε να δώσει προς το καλοκαίρι??
Παράθεση από: bania στις Οκτωβρίου 23, 2010, 12:21:08 amξεκινάμε τελικά από εβδομάδα!να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη...για να πάρω τα teacher's books τι χρειάζεται; τον αριθμό της άδειας διδασκαλίας;Ναι, θα πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου. Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν αναφερθεί και σε άλλο τόπικ, αλλά υπάρχουν και στο ίντερνετ. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις ήδη άδεια διδασκαλίας, δεν θα σου το στείλουν. Επειδή το δουλεύω κι εγώ αυτό το βιβλίο, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά βατό για κάποιον που ήδη έχει μια ιδέα από αγγλικά. Ήδη στο πρώτο μάθημα (2ωρο) είχαμε κάνει τα 4 πρώτα κεφάλαια. Παράλληλα δουλεύουμε κι άλλα βιβλία, κυρίως για listening και vocabulary.
Παράθεση από: bania στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:13:45 pmΠαιδιά μου ζήτησε ένας φίλος να του κάνω άγγλικα για να δώσει lower, (δεν τον ενδιαφέρει ποιο πτυχίο). Τα αγγλικά τα έχει αφήσει εδώ και κάτι χρόνια...Εγώ έχω proficiency και σπούδασα και αγγλία οπότε δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει κατευθύνσεις και να μου προτείνει βιβλία? Σκέφτομαι για 4 ώρες/ εβδ. Είναι ευφικτός στόχος λέτε να δώσει προς το καλοκαίρι?? Δεν έχω κάνει ποτέ αγγλικά , καθώς κάποτε πριν 100 χρόνια χαχα στο σχολείο, έκανα γερμανικά και γαλλικά αλλά από το διαδίκτυο , από την τηλεόραση , από διάφορα επαγγελματικά έγγραφα που επειδή τα έβρισκα μόνο στα αγγλικά αναγκαζόμουν να το ψάξω , έχω αποκτήσει ένα αρκετά πλούσιο λεξιλόγιο. Με αυτό το λεξιλόγιο μόνο , με 4 ώρες φροντιστήριο και με ούτε δυο μήνες μελέτη γραμματικής στην οποία ήμουν εντελώς άσχετη , πήρα το Lower (Cambridge ) με
Γεια χαρά,Τι έχετε να προτείνετε ως ενδιαφέρουσα σειρά βιβλίων αγγλικών για ενήλικες upper-intermediate level?Thanksssssssssssssss!!!!!!
καλημέρα! οι εκδόσεις litera έχουν τη σειρά ενηλίκων moving on with english. το 3 αντιστοιχεί στο επίπεδο που θέλεις.αν το συνδυάσεις με το top speed 3 για γραμματική (εντατική) θα είσαι καλυμμένη. η σειρά κινείται θεματικά. το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει αρκετά listening και θα χρειαστεί να συμπληρώσεις από άλλο βιβλίο.