0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει κανεις ποτε κάνεις αιτηση επανεξέτασης και που; επίσης πως μπορουμε να μάθουμε πόσα μόρια είχαμε ακριβώς για τι ειδα συναδελφο με λιγοτερσ σπο εμενα ετσι οπως τα υπολογιζω να πηρε και εγω οχι
η ειδικη κατηγορια δε φαινεται;
και ξέρεις ξανασυνεδριάζουνε η γινεται δεκτή ουτως η άλλος γιατι βλέπω όλες οι αποσπάσεις έχουν βγει στο ορθο και συμπληρώνουν ατομα ή βγαζουν καποιους και βάζουν αυτους που το δικαιούνται; σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου καταλαβαινεις οτι ειμαι σε αναμενα καρβουνα πηραν 8 ατομα αντι για εμενα αποσπαση και εγω πρεπει να παρουσιαστω ηρακλειο την πεμπτη;
Παράθεση από: SOKAL στις Αυγούστου 30, 2011, 09:39:28 pmΞερει κανεις ποτε κάνεις αιτηση επανεξέτασης και που; επίσης πως μπορουμε να μάθουμε πόσα μόρια είχαμε ακριβώς για τι ειδα συναδελφο με λιγοτερσ σπο εμενα ετσι οπως τα υπολογιζω να πηρε και εγω οχιΣτην αίτηση σου είναι γραμμένα τα μόριά σου. Ο συνάδελφος που λες μπορεί να ήταν ειδική κατηγορία και να προηγείται όλων.
Παράθεση από: xenofontas στις Αυγούστου 30, 2011, 09:48:31 pmΠαράθεση από: SOKAL στις Αυγούστου 30, 2011, 09:39:28 pmΞερει κανεις ποτε κάνεις αιτηση επανεξέτασης και που; επίσης πως μπορουμε να μάθουμε πόσα μόρια είχαμε ακριβώς για τι ειδα συναδελφο με λιγοτερσ σπο εμενα ετσι οπως τα υπολογιζω να πηρε και εγω οχιΣτην αίτηση σου είναι γραμμένα τα μόριά σου. Ο συνάδελφος που λες μπορεί να ήταν ειδική κατηγορία και να προηγείται όλων. Δεν μπορει να ειναι ειδικη κατηγορια. Οι ειδικες κατηγοριες ηταν στον πρωτο πινακα. Αποσπασεις κατα προτεραιοτητα.